Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Karitatív RetroStar Party


Ismét megrendezésre került a „Sztárok a Pult Mögött” jótékonysági akció, aminek most az exkluzív Spirit Restaurant & Club adott otthont. A karitatív rendezvényen a sztárvilág apraja-nagyja részt vett, mint Szunai Linda, LL Junior, VV Laci és a Stereo 2.0-ból Gabe és Leo.  

buli1.jpg
A Nyáry Pál utca kedvenc étterme álmodta és valósította meg a rendezvényt, amikor ismert emberek állnak a bartenderek helyére és helyettük illetve az ő segítségükkel szolgálják ki a vendégeket egy órán keresztül. A teljes óra bevételét a Cseppkő Gyermekotthonnak ajánlották fel, aminek a tetejébe az étterem még egy 100.000 Ft-os felajánlással is hozzájárult.

buli2.jpg
Szunai Linda - 2011 Miss World szépségkirálynő így nyilatkozott az este folyamán:
„Szépségkirálynőként, de magánemberként is nagyon fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk egymásra és a rászorulóknak segítséget nyújtsunk, ezért jöttem el erre a rendezvényre. Ismert emberként még fontosabbnak tartom, hogy felhívjam mások figyelmét a jótékonykodásra, együtt sokkal szebbé tehetjük a gyerekek életét!”

Forrás: Örkény Aliz- Végvári Consulting


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 113
Tegnapi: 372
Heti: 485
Havi: 3 463
Össz.: 574 103

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek-Karitatív RetroStar Party
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »