Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrkézen a söröző kirablói


Nem egészen két nap alatt a Pápai Rendőrkapitányság nyomozói kézre kerítették azt a 30 éves és 22 éves férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2011. november 26-án, 23 óra előtt néhány perccel kiraboltak egy pápai sörözőt.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A szórakozóhely zárása előtt két – fekete ruházatot és szemnél kivágott fekete maszkot viselő – fiatalember jelent meg a vendéglátó egységben, ahol már csak a pultosnő tartózkodott. Az egyik támadó becsukta maga mögött az ajtót és ott maradt őrködni, míg a másik férfi az alkalmazotthoz lépett, és egy kb. 20 cm pengehosszúságú kést szorított a nyakához, miközben a bevételt követelte tőle, majd a pénztárgépben talált 30.000,- forint készpénzt magához véve, társával együtt távozott az üzlethelyiségből.

Az eljárás kezdeti szakaszának széleskörű és hatékony nyomozati cselekményeinek eredményeképpen a pápai nyomozók gyorsan látókörbe vonták a gyanúsítottak személyét, akik elfogásukat követően részletes, beismerő vallomást tettek, melyben további, közösen elkövetett, vagyonelleni bűncselekményeket is elismertek. Ezek közé tartozik a fiatalabb társtettes munkáltatója sérelmére elkövetett rézkábel lopás, illetőleg készpénzlopás. Emellett azzal is gyanúsíthatók, hogy tíz nappal a rablást megelőzően egyszer már megkárosították a söröző tulajdonosát oly módon, hogy a zárást és az alkalmazott távozását megvárva betörtek az épületbe, ahonnan készpénzt és a játékgép kulcsait lopták el összesen 216.500,- forint értékben.

Az idősebb gyanúsított 2011 szeptemberében tért vissza Magyarországra a Spanyolországban töltött 6 évnyi börtönbüntetése után. Ott kábítószer csempészet miatt ítélték el.

A két pápai lakos ellen rablás és dolog elleni erőszakkal, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette miatt folyik a nyomozás. A Pápai Rendőrkapitányság kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.      

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 777
Heti: 2 609
Havi: 5 587
Össz.: 576 227

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »