Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2012. január 13.- Zsúfolásig megtelt a Tamási Áron Művelődési Központ. Csak nem a Tapolcai Musical Színpad ad elő egy új darabot? A válasz: igen! Igaz, az ÉFOÉSZ fiataljaival kiegészülve, de éppen ettől lett még bensőségesebb "A Padlás" című musical.

A jelenlévőket Halápiné Kálmán Katalin művészeti vezető köszöntötte, aki szólt a darab múltjáról, a helyi előadás részleteiről. Üdvözölte a megjelent prominens személyt- név szerint Bernáth Ildikót, aki a Fogyatékosságügyi Miniszteri Biztosa kis hazánknak.

pad1.jpg

A Padlás "ősidők" óta egy eleve sikerre ítéltetett darab, ebben a felállásban azonban ismét nagyot alkottak a társulat tagjai és az ÉFOÉSZ- os szereplők.

Még két előadásra kerül sor: 2012. január 15. 18 óra és 2012. január 20- án is megtekinthető Rádi, Süni, Mamóka, Törpe, Révész, Herceg és a többi kedves szereplő története. Fölcsendültek és fölcsendülnek a darab nagy slágerei- Fényév távolság, Szilvásgombóc, Örökre szépek...

A szereplőkön kívül feltétlenül szólni kell Halápiné Kálmán Katalin művészeti vezető áldozatos és magas színvonalú munkájáról, valamint Halász Sándor kreatív és minőségi koreográfiájáról és sminkjeiről.

Fotóink az első előadáson készültek.

pad7.jpg

pad3.jpg

pad4.jpg

pad5.jpg

pad6.jpg

Köszönjük!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 116
Tegnapi: 372
Heti: 488
Havi: 3 466
Össz.: 574 106

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Padlásról a Mennyekbe
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »