Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Sikeres rendőri igazoltatások

2011. november 16-án két körözött személyt is elfogtak a veszprémi rendőrök. A délelőtti órákban egy 31 éves veszprémi férfi igazoltatása során megállapították, hogy elfogató parancs hatálya alatt áll, tartás elmulasztása miatt.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Ezt követően a rendőrök elfogták, majd a Veszprémi Bíróságra átszállították. A kora délutáni órákban Veszprém egyik lakótelepén pedig azt a 29 éves veszprémi férfit fogták el, akinek a Veszprém Megyei Bíróság BV. Csoportja rendelte el kőrözését.

Ugyanezen a napon késő este Balatonfüreden, a járőrök egy söröző előtt igazoltattak egy férfit. Ennek során róla az derült ki, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság csalás miatt keresi. Az elfogást előállítás követte, majd az ügyeletes nyomozó gyanúsítottként hallgatta ki. Őrizetbe vételére ugyan ne  került sor, de egy nála megtalált rugós kés miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene.

 

Elfogták az étterem fosztogatóját

November 16-án az esti órákban betörésről érkezett riasztás a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére. A Kistó utcában lévő üzletközpontban található önkiszolgáló étterembe tört be ismeretlen személy, ahonnan 4 db dobozos sört vitt magával 1.200.- forint értékben. A kiérkező rendőrök adatgyűjtést követően a közeli lakásáról előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akinél előállításakor volt még egy megbontott doboz az eltulajdonított sörökből. A férfi elismerte a betörést, és mivel adat merült fel arra vonatkozóan, hogy a közelmúltban ugyanazon étterem sérelmére elkövetett további két betörésért is ő a felelős, továbbá egy élelmiszerüzletbe is megkísérelt bejutni, ezért a Veszprémi Rendőrkapitányág őrizetbe vette. Lopás miatt indult az ügyében büntetőeljárás.

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 748
Tegnapi: 546
Heti: 1 747
Havi: 7 133
Össz.: 556 634

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »