Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2012. április 22.- Devecseri sikere után ezúttal hazai pályán is győzni tudott a tapolcai labdarúgó csapat. Nehéz mérkőzésen, szinte végig szakadó esőben, gólokban gazdag találkozót láthatott a közönség. A hazaiak győztes találata hosszabbításban született (92.p.).


Tapolca - Herendi Porcelán SK   3:2   (1:1)


Tapolca, 100 néző

Vezette: Görgics Z.


Tapolca: Szűcs D.- Szabó, Lukácsa, Bárány, Pupos, Csala, Halász (Enyingi- 81.p.), Csáki, Sinkó (Oszterman- 36.p.), Simon, Szűcs A.

Edző: Viski László

A mérkőzés jelentős részében- szakadó esőben- a hazai csapat birtokolta a labdát, amely gólokban is megmutatkozott. Ennek ellenére a herendiek képesek voltak újítani, mindkét alkalommal kiegyenlítettek. Ezúttal fejben kevésbé voltak a pályán Viski László tanítványai, de a győzni akarásuknak, a javuló csapatszellemnek köszönhetően Pupos Krisztiánnak a hosszabbításban (92.perc) sikerült betalálnia Wéninger hálójába, ily módon itthon tartva a nagyon fontos három bajnoki pontot.

A csapat jelenlegi 35 pontjával- egy mérkőzéssel kevesebbet játszva- a tabella 4. helyét foglalja el.


Góllövők: Szabó (15. p.), Simon (61. p.), Pupos (92. p.).

Jók: Bárány, Pupos, Oszterman, Csáki.

tiher.jpg

4. TIAC-HONVÉD VSE 19 11 2 6 45: 22 23 35      


Az összecsapás után Viski László (Tapolca) nyilatkozott: - Bizony, meg kellett szenvednünk ezért a győzelemért. Már a pénteki edzésen is tapasztaltam, hogy néhány játékosom fejben máshol jár. Attól, hogy négy mérkőzésből hármat sikerült megnyernünk, még nem jelenti azt, hogy a többi siker küzdelem nélkül fog az ölünkbe hullani. Éreztem, hogy kemény találkozón, úgy kell majd kiizzadnunk a győzelmet. Igyekeztem maximálisan fölkészíteni a fiúkat, nem sikerült mindenkinél... de a végeredmény tekintetében elégedett vagyok.

Többet birtokoltuk a labdát, viszont a vezető gólunk után érthetetlenül kiengedtek a fiúk. Meg is bosszúlta magát, a herendiek rendezték soraikat és kétszer is kiegyenlítettek. Végül egyenlő erők küzdelméből a sikert jobban akaró gárda került ki győztesen.

- Az előző- idegenbeli- találkozótok tudosítója szerencsésnek nevezte a győzelmeteket.

viskilaca.jpg

- Amennyiben az szerencse, hogy egy csapat a mérkőzés 70-75 %- ban birtolkolja a labdát, akkor igen! Végig a mi akaratunk érvényesült Devecserben, szerintem ők örüljenek, hogy két góllal megúszták. A végeredmény rájuk nézve hízelgő. A labdarúgóim átérezték annak a jelentőségét, ahhoz, hogy az élbolyban maradjunk, győzni kellett! Hajtotta őket a bizonyítási vágy!

- Akkor elkapta a gárda a fonalat, a sikersorozat folytatódik?

- Úgy fogalmazok inkább, végre tudnak egymásért, a közös sikerért játszani, de kezd beérni a munkám, a csapat győzni akarása erősödött. Jó kis gárda kovácsolódott össze, ami végre eredményekben is megmutatkozik.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Sport- Labdarúgás: Újabb tapolcai győzelem
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »