Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

FELHÍVÁS


A Pápai Rendőrkapitányság sikkasztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a mellékelt fényképen látható Ódor Gábor (1976) bakonygyiróti lakossal szemben.

odor_gabor.jpg

A rendelkezésre álló adatok szerint nevezett újságbolti eladóként a rábízott több mint másfél millió forintot  - mely az üzlet 2011. november 23. és 24. napi bevétele – eltulajdonította és azzal pápai tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott. Az elfogatóparancs hatálya alatt álló Ódor Gábor a nyomozás adatai szerint a HNU-210 forgalmi rendszámú, világosszürke színű, Ford Mondeo 1,8 I 16 V Ambiente típusú személygépkocsival közlekedik, melynek hátfalán „FERRARI” felirat látható.

A pápai rendőrök a (89) 313-011-es telefonszámon várják mindazon személyek bejelentéseit, akik az ismeretlen helyen tartózkodó gyanúsítottat vagy az általa használt járművet látták, illetőleg tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkeznek.

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 186
Tegnapi: 425
Heti: 995
Havi: 7 539
Össz.: 578 179

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »