Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

AZ INFINITI KIEMELKEDŐEN SIKERES ÉVET ZÁRT

A legmagasabb elvárásokat is kielégítő modelljeiről híres japán prémiummárka mind Magyarországon, mind világszinten eredményes évre tekinthet vissza, és még átütőbb sikereket vár az új esztendőtől.

 infiniti2012.jpg

A 2011-es év igen mozgalmas volt az Infiniti számára. Számos eredmény és élmény kapcsolódott össze a japán presztízsmárka nevével. A leglátványosabb változás a márka marketing stratégiájában, hogy az Infiniti megjelent a száguldó cikrusz támogatói között, és  partnerségre lépett a Red Bull Racing Forma-1 es csapattal. Sőt, egyedülálló FX koncepcióautójukat kifejezetten a világbajnok Sebastian Vettelre szabták. Mark Webber és Sebastian Vettel versenypályán mérte össze az Infiniti M37s és M35h képességeit, bemutatva, hogy mire képes a márka korszakalkotó hibridje. A technológiai bravúr hivatalos elismerése sem váratott magára, hiszen a M35h begyűjtötte a legjobban gyorsuló hibrid Guinness-rekordját. Magyarországon is bizonyította a prémiummárka, hogy a technikai újítások elkötelezett híve, és a vitorlázás világában világújdonságnak számító merev vitorla, vagyis az Infiniti-szárny mellé állt.

„Európában és Magyarországon is sikeres évet zárt az Infiniti. 2011-ben az Infiniti Europe közel 4 500 járművet értékesített, ennek több mint másfél százaléka a magyar piacon talált tulajdonosra. A márka tavalyi dinamikus növekedése részben a múlt évben megjelent dízel erőforrásoknak, részben pedig az új Infiniti M-nek köszönhető. A legtöbbet azonban korábbi ügyfeleink a márkával kapcsolatos pozitív élményeinek köszönhetjük, ez a létező legjobb ajánlólevél.” - mondta Kovács Ákos, a márkát forgalmazó Gablini Prémium Kft. ügyvezetője. „2012-ben a kedvező adóváltozásoknak köszönhetően pedig még jobb eredményekre számítunk.” - tette hozzá.

A regisztrációs adó csökkenésének jótékony hatása a prémium szegmens nagy teljesítményű autóinak árában mutatkozik meg a legszembetűnőbben. Az Infiniti gazdag alapfelszereltségű és minden igényt kielégítő modelljeinek bruttó ára is mérséklődött. Az Infiniti belépőmodellje, az exkluzív alapfelszereltségű G37 12 millió forinttól, az M limuzincsalád tagjai 14 millió forinttól, a márka zászlóshajójának számító FX37 pedig 15,8 millió forinttól az egyediséget kedvelő vásárló tulajdona lehet.

Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 374
Tegnapi: 384
Heti: 758
Havi: 7 302
Össz.: 577 942

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Az Infiniti kiemelkedően sikeres évet zárt
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »