Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Vásáry André koncerttel élteti a nőket

 

Hazánk egyetlen férfi szopránja, Vásáry André különleges meglepetéssel adózik a hölgyek tiszteletére nőnapon: egy egyedülálló koncerttel örvendezteti meg a gyengébbik nem tagjait. A Nőnapi Gálakoncert a Magyar Virtuózok Kamarazenekar közreműködésével március 10-én, a Hilton Budapest Hotel Báltermében várja a közönséget.


Vásáry André, a Csillag születik egyik legsikeresebb versenyzője, hazánk egyetlen férfi szopránja. Valószínűleg mindenki számára emlékezetes marad, hiszen ritkán hallani ilyen különleges hangszínt – egy férfitől. Március 10-én André a hölgyek tiszteletére ad különleges koncertet.

„A közönségem több, mint 90%-a nő, így egyértelmű volt számomra, hogy szeretném meglepni őket nőnap alkalmából. Mivel legutóbb 2010 karácsonyán léptem színpadra ilyen nagy volumenű esttel, ebből a szempontból is időszerű volt a koncert” – mesélte André, aki már három arany és egy platinalemezzel büszkélkedhet. - „Ez egyfajta kedveskedés lesz a gyengébbik nem iránt, hiszen olyan dallamok csendülnek majd fel, melyek könnyed, ismert, jól fogyasztható rétegét képezik a komolyzenei repertoárnak.”

andrev.jpg

André nem egyedül áll színpadra, hiszen a nagy sikerű Magyar Virtuóz Kamarazenekarral karöltve vállalták magukra a nemes feladatot, hogy meglepjék a komolyzene iránt érdeklődő hölgyeket.

„Sok szempontból lesz egyedi a gálaest. Egyrészről a helyszín miatt, hiszen a Hilton Hotel Bálterme maga különleges élményt nyújt a budai panorámával, gyönyörű díszítettségével. Másrészről, ezúttal csak komolyzenei dallamok csendülnek majd fel, többek között Haydn, Vivaldi, Giordani, Händel, Kodály , Saint-Saëns, Webber és Morricone szerzeményeiből. Több olyan műsorszám is lesz, amelyet eddig sem tőlem, sem a kamarazenekartól nem hallhatott a közönség. Szeretném, ha a vendégek megismernék egy olyan oldalamat, amikor nem áriákat, hanem cross-over dallamokat adok elő.”


Forrás: Juhász Regina- Kék-Ezüst Kommunikáció


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 209
Tegnapi: 332
Heti: 209
Havi: 3 187
Össz.: 573 827

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Vásáry André koncerttel élteti a nőket
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »