Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Megmutatjuk Ákos új arcát!

A VIVA TV-n debütál az énekes vadonatúj klipje

 

Április 12-én 18:55-kor érdemes nézni a VIVA TV-t. Ákos, a Kossuth-díjas dalszerző-énekes teljesen új arcát mutatja meg az Előkelő idegen című vadonatúj videójában. Az elektronikus hangzásvilágú dal mellé igazán meglepő látvánnyal szolgál Ákos. A klipben Kálloy-Molnár Péter a főszereplő, de Brózik Klári és Sári Évi mellett Ákos két gyermeke is szerepet kapott.

 

Szemfesték, elektronikus hangzás, csillogó kiegészítők, meglepő ruhák, nosztalgikus szinti-pop. Ez Ákos Előkelő idegen című klipje. A dalszerző-énekes legújabb szerzeménye nem mindennapi megjelenéssel debütál a VIVA TV képernyőjén.

„Az Előkelő idegen az a furcsa, helyenként édeskés ügy, amit nosztalgiának hívunk. A dal egy programadó nóta, szintipopos hangszerelésével és a szövegével is azt akarja felvezetni, amire most készülünk: egy nosztalgikus, parodisztikus, büszke előadást és lemezt. Kamaszkorunk zenéjében gyökeredzik, de nem akarjuk ugyanazt csinálni, mint akkor: ez a 2012-es változat” – mondta Ákos.

A különleges zenekari jelenetek mellett Kálloy-Molnár Péter, Brózik Klári és Sári Évi látható a főbb szerepekben. Az énekes ismét saját forgatókönyve alapján rendezte meg a kisfilmet, amelyben Anna és Kata lánya is megjelenik. Ákos legújabb klipjét elsőként a hazai tévécsatornák közül a VIVA TV nézői láthatják. Érdemes április 12-én este 18:55-kor a zenetévére kapcsolni!

zzz.jpg

Ákos Előkelő idegen klippremier

április 12., 18:55 VIVA TV


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 407
Tegnapi: 384
Heti: 791
Havi: 7 335
Össz.: 577 975

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Megmutatjuk Ákos új arcát!
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »