Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Csetény- 2011. november 13.- 8 gól, 5 sárga és 1 piros lap, hazai győzelem. Röviden ennyi, ha számokban kellene elmondani a Csetény SE- Tapolca mérkőzés történéseit. A labdarúgó megyei I. osztályban a vendégek továbbra is csak vergődnek. A tabellán is visszacsúsztak a 10. helyre.


Csetény SE     -     Tapolca          5:3     (3:0)


Csetény, 100 néző.

Vezette: Schnellbach I.


Tapolca: Bakos /Szűcs D.- 46.p./, Lukácsa N., Bárány,Lukácsa R., Rajkai, Pupos, Csáki, Szűcs A., Oszterman /Molnár- 81.p./, Simon, Szalai.

Edző: Viski László.

tp4.jpg

Már az 5. percben zörgött a tapolcai háló, aztán az első játékrészben még kétszer. Így a biztos vezetés birtokában vonultak öltözőbe a csetényiek. Fordulás után az 58. percben meg is fejelték még egy találattal, a négy gólos vezetés birtokában lazábbra vették a játékot.

Ennek majdnem rossz vége lett, ugyanis Simon mesterhármasával, mindössze 20 perc alatt a tapolcai csapat ismét szorossá tette a találkozót. A 87. percben a már "besárgult" Lukácsa Richárd megkapta a második lapját, így mehetett zuhanyozni.

A kegyelemdöfést a 93. percben adták meg ellenfelüknek a csetényiek, így alakult ki az 5:3- as hazai győzelem. Hiába nyerte meg Viski László gárdája 3:2- re a második játékrészt, öszességében sima vereség lett a vége.


Góllövő: Simon 3.

Jók: Simon, Csáki.

Kiállítva: Lukácsa R. a 87. percben.


Viski László /Tapolca/: - Adtunk egy félidőt és három gólt a hazaiaknak. Nálunk kimaradtak a helyzetek, kapufáig jutottunk. A Csetény szünet után berámolt még egy gólt, de ezután egy fantasztikus 20 percet produkáltunk, ami három gólt és újabb két kapufát eredményezett. A végén részünkről egy kiállítás, a hazaiaktól egy újabb gól. Megérdemelt a győzelmük, a védelmünk ezen a mecsen csődöt mondott.

tpa5viskil.jpg

Tabella:

10. Tapolca          13          5         2         6              26:18                   17 p


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Sport- Megyei I. osztály: Hármat rúgtak, mégis kikaptak a tapolcai labdarúgók
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »