Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

"Ebben a könyvemben zene szól. És elejétől a végéig táncolnak benne. Hőse egy varázshatalommal rendelkező nagy művész, egy Mester, aki nemcsak bölcs gondolatokkal, de tánccal avatja be tanítványait életük titkaiba.

"Megtanítalak benneteket, hogyan kell még egy süllyedő hajón is vidáman élni."

Ha megszólít ez a művem, nem azt fogod érezni, hogy olvasod, hanem azt, hogy fölkértelek táncolni. És ha sikerül a táncbeavatás, úgy teszed le majd a könyvet, hogy magadban felszabadultan táncolsz tovább.

Célom, hogy ez a tánc szabaddá tegyen. Emelkedj föl a nyomasztó gondok és félelmek világából- és repülj velem!

Annak írtam ezt a könyvet, akinek vágya a lélekkel játszva örvendezni.

És mer gyerekké változni- hogy "övé legyen a mennyek országa."- ajánlja Isten bohócai című művét Müller Péter. Kedves Olvasók- táncra föl!

mpib.jpg


"- Világ?! És a világot ki csinálja, ha nem mi, emberek? Figyeljetek, barátocskáim, mert éjszakánk lényeges pillanatához érkeztünk. Vegyétek észre és tanuljátok meg, hogy minden romlás belülről, a lélekből indul, és nem kívülről, ahogy a civilek gondolják... Nem alulról a mindent lehúzó bamba tömegből, hanem felülről, a gyenge szellemből...

Amit a szellem elenged, az lezuhan...

A társadalom romlása az emberi lélek romlásának egyenes következménye és tünete... Ezért mi nem áldozatok vagyunk, hanem valamennyien tettesek!

A test megbetegedése is csak követi a lélek defektusát, és akkor kezd bűzösen oszlani, ha a lélek elhagyja. A test nem tehet róla. Ezért mondják a bölcsek, hogy a betegség a lélek bűne.

A széthullás nem a test vétke, hanem a hűtlen szellemé: amit fölad, széthullik. És amit nem tart felülről, az gajra megy, és az lesz belőle, ami manapság van.

A művészetet a művészek árulják el, az írást az írástudók- és nem a pénzemberek.

Ők csak megveszik- de mi adjuk el.

Ezt írd fel nagybetűvel, kis írnokom, hogy ne legyen félreértés:

AZ ÖRDÖG CSAK VEVŐ - MI VAGYUNK AZ ELADÓK.

- A vallásokat kivétel nélkül minden esetben a hívők teszik tönkre. És sohasem a hitetlenek, az ateisták, főleg nem a vallású emberek. A hívők közül is elsősorban azok, akik a szellemi és hatalmi hierarchiában magassabban vannak.

Alaposan megszenvedtem valaha ezért az igazságért, hadd meséljek róla, mit kaptam ezért!

Abban a pillanatban, amikor elkezdjük szolgálni az elérhetetlen Csoda helyett a földi jólétet, az Örök Kedély helyett a hatalmat, sikert és a pénzt, onnan kezdve, hogy az igazságot már csak hazudni tudjuk, elindul a rothadás, melynek, mint látjátok, a cirkusz, sőt az egész földi élet halála lesz a vége...

Abban a pillanatban, amikor a csodateremtő képességemet nem arra használom, hogy a magas szellemvilág áramait belevezessem ebbe a mi szürke és örömtelen világunkba, egyszóval nem a boldog Istent szolgálom vele, hanem önmagamat, mint például most... hogy fenemód hiányzik egy jó kis cigaretta, kívánom, majd megdöglök érte, s íme!..." (Müller Péter: Isten bohócai- 80-81. o.)


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 639
Tegnapi: 412
Heti: 2 439
Havi: 5 417
Össz.: 576 057

Látogatottság növelés
Oldal: Müller Péter: Isten bohócai 5.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »