Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- Lakat Imre (Ajka) csodálatos fotói után, íme egy újabb trónkövetelő. Igaz, Imrével ellentétben Roli (Tapolca) még "csak" 29 esztendős. Amennyiben komolyan veszi jelenlegi hobbiját, akár szép sikereket is elérhet a jövőben.


- Sipos-Kiss Roland vagyok. 1982. augusztus 8- án születtem Pápán. Már gyermekkoromban elkezdtem érdeklődni a fotózás iránt. Nagyon sokáig tudtam nézni egy állatot ábrázoló alkotást.

A fotózás, az állatok, és a természet szeretetét Szalánczy Bélának a Fotonatura egykori elnökének köszönhetem. Nagyon sokat tanultam tőle, és mondhatni- Ő a példaképem.

Fő témáim a fotózásban: nagyvadak és a vízimadarak. Versenyeken pályázatokon nem indultam még, mert nem érzem úgy, hogy fel tudnám venni velük a versenyt.

Különben is... a fotózás nálam hobbi. Egyenlőre amatőr szinten hódolok neki, de remélem eljön az időszak, hogy olyan képeket készithetek, mint Szalánczy Béla, vagy mondhatnám akár a sokszorosan díjazott Máté Bencét.

felszallas_elott.jpg

Felszállás előtt

Fotó: Sipos-Kiss Roland

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozik- Sipos-Kiss Roland: Csak TERMÉSZETesen 5.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »