Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Durva baleset a magyar sorozat forgatásánHa nincs dr. Szegheő Péter, akkor talán tragédia is történhetett volna A doktor című sorozat forgatásán, ahol az egyik statiszta csaknem megfulladt. A főszereplő orvos azonban azonnal beavatkozott és megmentette a mellékszereplőt.

screen_shot_2012-03-12_at_11.39.05_am.jpg

A forgatáson azt kívánták demonstrálni, hogy az ételt mindig jól meg kell rágni, mert aki gyorsan eszik, annak előbb-utóbb baja lesz az emésztésével. Az egyik statiszta annyira lelkesen próbálta teljesíteni a feladatát, hogy az almát nagy izgalmában félrenyelte.

„Nos, neki nem csak az emésztésével, hanem a légzésével is baj lett, a túl nagy falat erőltetésével "meghúzta" a garatizmait és durván félre is nyelt. Még szerencse, hogy ott voltam és kitornáztuk a félrenyelt falatokat. Aztán végül már "csak" a fájdalom maradt, később az is elmúlt.” – mesélte Szegheő Péter, aki mint tudjuk nem először mentett életet.

A közelmúltban egy több orvos által is félrediagnosztizált rákos nőnél fedezte fel a daganatot és ezzel megmentette a fiatal nőt a tragédiától.


Forrás: Döme Barbara


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Durva baleset a magyar sorozat forgatásán
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »