Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Roxy- tacskó keverék, lány eb.
Aktuális életkor: 4 hónap.

Roxy 4 hónapos, kistestű tacsi-mix kisleány. Ahonnan ez a pici lány jött, a hely ahol eddig lakott, jóindulattal sem mondható ember-vagy állatbarát környezetnek: építőanyagok, maradványok, koszos zsákok szerteszét; mindennapos veszélynek volt ott kitéve. Most jó helyen van: kap enni-inni, gondoskodnak róla, van fedél a feje felett, de ez csak átmeneti állapot: végleges befogadóra van szüksége, ahol végre igazán otthon, biztonságban érezheti magát. Nagyon játékos, eleven, ölbebújós, csillogó-fekete szőrű kis ördög!!! Kutya-cica társaival remekül kijön. 

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/Asterix/hazafele/gazditkeres/roxy/

Érdeklődni lehet: 06 70 585 2660.
2056.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10410830


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 68
Tegnapi: 777
Heti: 2 645
Havi: 5 623
Össz.: 576 263

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 800.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »