Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Hajfestés után fizetés nélkül távozott

Ezt még Gedeon bácsi sem hagyná szó nélkül: a hölgy fizetés nélkül távozott egy balatonfüredi fodrászüzletből.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg
Telefonos bejelentés érkezett a Balatonfüredi Rendőrkapitányság ügyeletére, mivel 2012.02.20-án 16:10 órakor Balatonfüreden egy fodrászüzletből egy hölgy vendég, hajának befestése után fizetés nélkül távozott. A helyszínre küldött kollégák az adatgyűjtés során megállapították, hogy a vendég regisztrációkor bediktált adatai nem valósak, a lekérés során azok hamisnak bizonyultak. A cselekmény miatt az üzletnek 7500 Ft kára keletkezett.


Zoknijából került elő a lopott pénz

Egy 15 éves fiú lopta meg az iskola takarítónőjét.

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult eljárás az ellen a 15 éves fiú ellen, aki egy Sümeghez közeli község általános iskolájában a takarítónő táskájából tulajdonított el készpénzt. A sümegi rendőrök február 16-án a délutáni órákban vonultak ki az oktatási intézményhez, ahol a sértett elmondta, hogy az egyik tanteremben hagyott táskájából ismeretlen személy eltulajdonította a pénztárcában lévő pénzt, sőt bankkártyájának is már csak hűlt helyét találta.

A helyszínen történő adatgyűjtés során az iskola egyik diákjára terelődött a gyanú. A bűncselekménnyel gyanúsítható fiatalkorú személyt a község buszmegállójában találták meg a rendőrök. Azonnal intézkedés alá vonták, melynek során feltűnően zavartan viselkedett, a számára feltett kérdésekre valószínűtlen válaszokat adott, így ruházatát átvizsgálták. Ennek során a fiú jobb lábán lévő zokni szárából 9.500 Ft értékben papírpénz, bal lábán lévőből pedig 455 Ft értéknek megfelelő fémpénz került elő. Ezek után a fiatalkorú tolvaj már nem tagadta, hogy a nála talált pénz a takarítónő táskájából eltulajdonított pénzből származik. A további intézkedések lefolytatása céljából a Sümegi Rendőrőrsre állították elő, s törvényes képviselőjét értesítették.


Bolti szarka őrizetben

Dezodorokat akartak loptak egy veszprémi áruházból, de lebuktak a fiatalok.

2012.február 20-án a délutáni órákban egy veszprémi élelmiszerdiszkont áruházból érkezett bejelentés a Kapitányság ügyeletére, hogy bolti lopáson tetten ért személyt tartanak vissza. A kiérkező rendőr járőr a helyszínről előállított egy 19 éves veszprémi férfit, aki társával 10.740.-Ft értékben márkás dezodorokat tulajdonított el a boltból. Az áruházi dolgozók csak az egyik személyt tudták a helyszínen visszatartani, ugyanis a másik elkövető szó szerint kicsúszott a kezeik közül: a karjánál megragadott fiatal kabátjának csúszós felülete miatt egérutat tudott nyerni a dezodorokkal együtt. Felkutatása jelenleg is folyamatban van.

A helyszínen elfogott elkövetőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, büntetéséről a bíróság fogja kimondani a végső szót.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 186
Tegnapi: 425
Heti: 995
Havi: 7 539
Össz.: 578 179

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »