Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István


Egységben az erő

Egy újabb keltezésű, ugyanakkor részleteit és okait tekintve már unalomig ismert ügy miatt gyűltek össze a nemzeti oldalhoz tartozó erők 2012. január 11-én délelőtt 9 óra körül a Tapolcai Rendőrkapitányság épülete előtt.

Az ügy sajnos már a szokásosnak mondható forgatókönyv szerint zajlott volna, ha a jóérzésű hazafiak közbe nem lépnek. De vegyük sorra a részleteket!

Vastag István Zoltán tapolcai lakos drámai hangvételű e-mailben kért segítséget a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos központjától 2011. decemberében. A központ segítségével felvette a kapcsolatot Toronyi Tiborral a tapolcai alapszervezet vezetőjével, akinek a következőket vázolta:

Egy „lomizásból” élő, cigány származású sokszorosan büntetett előéletű férfi sofőrje volt néhány hónapon keresztül. Feladata az volt, hogy vezesse azt a furgont, amivel „lomizni” járnak a segélyezési rendszerünket kihasználó dologtalanok. Vastag István Zoltánnak néhány alkalom után azonban szembesülnie kellett a rideg tényekkel, miszerint itt szó sincs lomizásról, sokkal inkább betörésekről, besurranásokról, lopásokról és rablásokról. A módszer a cigány-bűnözőkhöz híven primitív és brutális, ugyanakkor roppant hatékony: a furgonnal a magyar határhoz közeli osztrák tartományokba mennek egy-egy városba vagy községbe szó szerint portyázni. Amint egy kertben, vagy udvaron meglátnak egy fűnyírót, kerékpárt a bolt előtt, kismotort a garázs mellett, már dobják is a furgon rakterébe aztán gyorsan továbbállnak. Ha észreveszik, hogy a házban idős, magatehetetlen ember lakik, szinte biztosan kirabolják (ez itthon is nagy előszeretettel végzik). A portyázás addig tart, amíg össze nem jön annyi lopott holmi, hogy „megérje” (esetenként több százezer forintról beszélhetünk) hazaindulni. Az autóból már a hazafelé vezető úton telefonon eladják a lehető legtöbb holmit az orgazdáknak: kisebb műszaki cikkeket, ékszert, motoros kézi szerszámokat stb. A maradék kerül ki a lomis piacra. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy aki ott vásárol, sokszor akaratlanul is orgazdává válik, valamint pénzzel támogatja azokat a társadalmi elemeket, akik se beilleszkedni, se dolgozni sem akarnak valójában.

Nos, mindehhez Vastag István Zoltán nem kívánt asszisztálni, ezért nem akart tovább sofőrként dolgozni a cigány-bűnözőnek. Amint ezt jelezte a gyanúsított felé, szinte másnaptól lelki és fizikai terrorban éli a mindennapjait. Hiszen a gyanúsított(c++) a börtönben megszokott stílusban csicskának tekintette, mivel Vastag „csak egy paraszt”. Őt és Vastag édesanyját halálosan megfenyegette az a sokszoros bűnelkövető börtöntöltelék(írni és olvasni persze nem volt ideje megtanulni még a börtönben sem). A folyamatos fenyegetések hatására Vastag feljelentette zaklatóját. Ez, ahogy az manapság lenni szokott, csak olaj volt a tűzre, ezek után az utcán is kergette, megöléssel, veréssel fenyegette, valamint Vastag édesanyjának megerőszakolását is kilátásba helyezte.

2012. január 11-én 9.30 perckor a Tapolcai Rendőrkapitányság épületében volt a nyomozati szembesítés, melyre néhány jobbikos elkísérte Vastag István Zoltánt, hogy testi épségét garantálja. Ezt a sorozatos fenyegetések és a rendőrség passzivitása tette szükségessé. Az odafelé vezető úton és a kapitányság előtti várakozás során spontán módon mintegy 30 főre duzzadt a demonstrálók tábora. Az is a fatális véletlen műve lehetett, hogy a spontán demonstráció résztvevői között több a küzdősportok valamelyikét magas színvonalon űző hazafi is megjelent. A szembesítés után a résztvevők biztonságban hazakísérték a sértettet, így a demonstráció rendbontás nélkül ért véget.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Tapolcai Alapszervezetének elnöksége ezúton szeretné háláját és köszönetét kifejezni mindazoknak, akik idejüket, fáradtságukat és a saját pénztárcájukat nem kímélve nemet kiáltottak egy hihetetlenül közösségellenes valamint társadalomromboló magatartásra és bűnözési módszerre! Jó példát és erőt mutattunk ma. Ez csak a kezdet, miden törvényes eszközt megmozgatunk, hogy a jogos önvédelemhez való jogainkat érvényesítsük! A mai összefogás jelzés volt a környék lakosságának, hogy bárki is kerüljön nehéz helyzetbe, ha szól, számíthat a segítségünkre!

Külön köszönet az Új Magyar Gárdának, a Betyár Seregnek, a Somló Védpajzs Szövetségnek, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak és minden megjelent tisztességes embernek! Isten áldja mindannyitokat!

Ui.: üzenjük mindazon rendőröknek, akik szívesen tennék a valódi feladatukat, hogy közeleg az idő, mikor felvállalhatják magyar nemzetük szolgálatát! Továbbá méltányoljuk, hogy a demonstráció alatt a rendőrség bevetési egységéhez tartozó rendőrtisztek nem provokáltak és tisztes távolból „biztosítottak” minket!A Jobbik Magyarországért Mozgalom Tapolcai Alapszervezetének ElnökségeTapolca, 2012. január 11.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 371
Tegnapi: 384
Heti: 755
Havi: 7 299
Össz.: 577 939

Látogatottság növelés
Oldal: Jegyzet- Egységben az erő
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »