Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Május utolsó hétvégéjén nyit a megújult, balatonfüredi szórakoztató komplexum


200.000 látogatót vár az idei szezonban a SunCity


Balatonfüred, 2012. május 8. – Új néven, teljesen új program palettával várja vendégeit a Balaton egyik legnépszerűbb szórakoztató központja, a SunCity. Az új koncepcióra és a korábbi Sundance Park helyén véghezvitt fejlesztésekre építve az üzemeltetők az idei szezonban kétszázezer látogatóra számítanak.

biar.jpg

Megújult szolgáltatásokkal, kellemes környezetben, állandó programokkal várja a látogatókat a SunCity, ahol a szezon kezdetétől az éjszakai mellett tartalmas programokat kínálnak a napközben szórakozni vágyóknak is. Kulturális műsorok, színházi előadások, stand-up comedy, és számtalan sportolási és kikapcsolódási lehetőség színesíti a nappali kínálatot. Esténként hatalmas koncertek, majd 11-től hajnalig tartó bulik határozzák meg a hangulatot. Tematikus hetek, országos rendezvények, kiemelkedő minőségű kiegészítő szolgáltatások emelik majd az élvonalba az egész nyáron át nyitva tartó SunCityt.

A balatonfüredi Aquapark közvetlen szomszédságában 8 hektáros területen helyezkedik el a 71-es főútról könnyen megközelíthető, és 900 férőhelyes parkolóhellyel rendelkező SunCity. Bulihotel, bárok és teraszok gondoskodnak az éjszakai élet pezsgéséről, sofőrszolgálat és partyjárat pedig a biztonságos hazaérkezésről.

Balatonfüred és környéke vendéglátóira és kisvállalkozóira is kedvező hatással lehet a SunCity várható fellendülése.

A turisztikai vonzerőn kívül nem elhanyagolható, hogy több mint száz embernek ad munkát közvetlenül a komplexum, és egyre több beszállító is megrendelésekhez jut” – tudtuk meg Zámbó Attilától, a SunCity egyik tulajdonosától. „Helyi kisvállalkozók és nemzetközi cégek egyaránt szerepelnek a szórakoztató komplexum folyamatosan bővülő beszállítói körében” – tette hozzá.

Balatonfüred önkormányzatával együttműködve számos sporteseménynek is otthont ad majd a terület.

A SunCity látogatói nem maradnak le az Olimpia vagy a Labdarugó Európa Bajnokság legizgalmasabb pillanatairól sem. Aki pedig aktívan szeretne sportolni, az is megtalálhatja a számításait. Június 16-án a Suncity ad majd otthont az Ironman tematikájára épülő „Balatonman” elnevezésű versenynek, ahol a legerősebb és legkitartóbb sportolóknak kell majd helytállniuk” – tudtuk meg a tulajdonosi kör másik tagjától, Lucza Árpádtól.

A szórakozóhely szoros együttműködést alakított ki a szomszédos kemping területén található wakeboard pályával, így számos viadal és bajnokság partnereként jelenik majd meg.

A SunCity kiemelten kezeli a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontokat is, így a szelektív hulladékgyűjtést vagy a parkosítást.

A SunCity az oda érkező vendégek igényeinek teljes körű kiszolgálása mellett kiemelten fontosnak tartja, hogy magas színvonalú szolgáltatásaival hozzájáruljon a Balaton mellett eltöltött vendégéjszakák számának emelkedéséhez, valamint, hogy munkahelyeket teremtsen, és a látogatók körében is pozitív fogadtatásra találjon.


Részletes programnaptár: www.suncity-balaton.hu

Forrás: Biár Gabi- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Május utolsó hétvégéjén nyit a megújult, balatonfüredi szórakoztató komplexum
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »