Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Happy-Hypo- Parson Russel terrier keverék, lány kutya.

Aktuális életkor: 10 hónap.

Mielőtt bárki félreértené nem kis viziló vagyok hanem egy Boldog-Fehér parson russell terrier 10hónapos kislány kutya. Vidéki sintértelep halálsoráról mentettek ki nem is értem hogy kerülhettem oda... Rajongva imádom a gyerekeket, bolondulok a finom kajákért és a jó szóért. Azt mondják még sokat kell tanulnom mert suliba ám nem járattak de ügyesen utazom, okos vagyok, szobatiszta, éjszaka alszom mint a tej nem vagyok egy nagyszájú fajta. Nagyon szeretek haverkodni a többi tesóval, a cicákat is bírom ha jó fejek. Mostanában jöttem rá hogy szeretem kergetni azt a gömbölyű izét amire azt mondják labda. ...Hát lehet, nálunk ilyen nem volt otthon... Ha szereted a vidám, puszis, bohóc, ugribugri kis kutyákat akkor jó haverok lennénk az tuti!


Nála lakom: kutyaslany01@freemail.hu
Elvihető ekkortól: 2011-11-20.

További információk itt: http://foximaxi.gportal.hu/gindex.php?pg=17114081&nid=6087802

Érdeklődni lehet: +3630 2409167
                            foxik@freemail.hu
42.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10409006


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 770.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »