Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. december 10.- Tapolca nem pusztán sportolók terén büszkélkedhet eredményekkel, hanem a művészetek világában is. Igaz, ebben a szegmensben nem osztanak érmeket, sokkal inkább elismeréseket.

A Batsányi János Művelődési és Oktatási Központ tárlatra invitálta a nagyérdeműt, az intézmény névadójáról elnevezett Képzőművész Kör tagjainak alkotásaiban lehetett gyönyörködni.

A szép számú érdeklődőt elsőként Nagyné Szűcs Klári köszöntötte, aki hivatalosan is átadta az intézmény vezetését utódjának- Andócs Arankának.

bk1.jpg

Az új igazgató rövid beszéde után a Képzőművész Kör vezetője szólt a hallgatósághoz. Tihanyiné Bálint Zsuzsanna bemutatta a jelenlévő "amatőr művészeket", majd néhány gondolat erejéig utalt arra a tényre, hogy nem mindig a jól menedzselt, szerencsés csillagzat alatt született "művészek" alkotnak maradandót. Emellett megemlékeztek elhunyt társukról- Kovács Józsefről is.

A kiállított alkotásokat szemlélve, kétség sem fér a művészeti vezető igazához. Csodálatos műveket tekinthettek meg atárlat résztvevői.

bk2.jpg

Meglepetéssel is szolgált a csapat, kulturális blokk keretében lépett föl: Farkas Mónika- a Megyei Szólótánc-verseny győztese és táncpartnere- Szabó Csaba- a népművészet ifjú mestere cím birtokosa. A Tapolcai Musical Színpad két énekese- Torma Tamás és az ifjú tehetség- Tóth Kiara az ünnephez kötödő dalokkal szórakoztatta a közönséget. Prominens fellépője is volt a rendezvénynek- Horváthné Szalay Gyöngyi világhírt szerzett párbajtőrözőnket új oldaláról is megismerhette a publikum (szavalat).

bk3.jpg

A kulturális blokk után a Képzőművész Kör egy szál virággal fejezte ki köszönetét az intézmény dolgozóinak.

A Batsányi János Képzőművész Kör tagjai: Dégi Blanka, Hangodi László, Horváth Róbert, Kolop József, Kovács József /elhunyt/, Lugossy Ágnes, Magyar István, Pálffy Gézáné, Sárfi Réka, Stankovics Béláné, Stockinger László, Szita Szabolcs, Tihanyiné Bálint Zsuzsanna /vezető/ és Varga Károly.

bk4.jpg

bk5.jpg

bk6.jpg

bk7.jpg

bk8.jpg

A kiállítás 2011. december 14- ig tekinthető meg.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- A Batsányi János Képzőművész Kör kiállítása
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »