Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István


Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Gázrobbanás a Pápai úton


2011. november 22-én 14 óra 40 perc körüli időben eddig még ismeretlen okból gázrobbanás történt a Veszprém, Pápai úton lévő Shell üzemanyagtöltő állomás melletti, használaton kívüli autószalon épületében.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Nem sokkal a baleset bekövetkezése előtt két szállítómunkás ment be az ingatlanba. A robbanás következtében az épület egyik oldalfala kiszakadt, illetőleg tűz ütött ki. A bent tartózkodó 52 éves és 35 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A kivonuló tűzoltók a lángokat megfékezték, majd a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a helyszíni szemlét megkezdték.

Polgárőrök szakították félbe a lopást


2011. november 17-én éjszaka két lovászpatonai polgárőr járőrözés közben egy személygépkocsiból és a hozzá kapcsolt utánfutóból álló, járműszerelvényre lett figyelmes a faluban. Az autó környékén nem tartózkodott senki, ám az ajtaja nem volt bezárva és az indító kulcs is benne volt.
A polgárőrök tudták, hogy a járműszerelvény közelében egy nyitott kert van, melynek tulajdonosa lakatos műhellyel rendelkezik az udvarában, ezért a területet ellenőrizték, ám ott illetéktelen személyekkel nem találkoztak. A gépkocsit azonban továbbra is szemmel tartották, és értesítették a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletét.
A kiérkező járőrök adatgyűjtésük során azt az információt kapták, hogy este 3-4 személy távozott a helyszínről megrakott utánfutóval, majd kb. 2 óra elteltével visszatértek.
A rendőrök hajnali fél kettőkor két gyalogosra lettek figyelmesek a Lovászpatonát Vanyolával összekötő úton, akik azt állították, hogy egy lovászpatonai lakosnál dolgoztak. Később elismerték, hogy ők voltak azok, akik társaikkal korábban a lakatosműhelyből 7 db villanymotort és egy kompresszort elloptak, amit utánfutóra rakva szállítottak Pápára. Ezt követően ismét visszamentek az ingatlanhoz, mivel maradtak ott még eltulajdonítható tárgyak. Időközben észlelték a polgárőröket, ezért a kerítésen átugorva gyalog indultak Pápa irányába, hátra hagyva a járműszerelvényt.
Az elkövetők egyike büntetőeljárás hatálya alatt követte el cselekményét, ezért előzetes letartóztatásba került.

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 58
Tegnapi: 777
Heti: 2 635
Havi: 5 613
Össz.: 576 253

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »