Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Óriási kedvezményekkel és egészségügyi szűrőprogramokkal újra itt az Egy Cseppes Patikahét!

Indul az Egy Csepp Figyelem Alapítvány több mint 500 gyógyszertárat érintő szűrőprogramja, az Egy Cseppes Patikahét. Az „egycseppes” patikákban kedvezmények, és – jelképes összegért – vércukor-, vérnyomás- és koleszterinmérés lehetősége vár mindenkit május 21-27. között.

sarosizoltan.jpg

Május 21. és 27. között ismét elindul Egy Csepp Figyelem Alapítvány már évek óta nagy sikerrel futó programja, az
Egy Cseppes Patikahét. A Patikahetet az alapítvány hagyományosan évente kétszer, májusban és novemberben szervezi meg. Az országszerte több mint 500, sárga-magenta logóval ellátott gyógyszertárban egész évben bárki – jelképes összegért – megmérettetheti vércukorszintjét, vérnyomását és koleszterinszintjét, a Patikahéten azonban erre külön helyi kommunikációval is felhívjuk a figyelmet.

Az „egycseppes” patikákban ezen kívül ebben az évben 27% kedvezménnyel vásárolhatók meg az Accu-Chek Active vércukormérő és az Accutrend Plus koleszterinmérő készülékek, valamint az Accutrend Cholesterol tesztcsíkok és a dr.hu BD-8200 automata felkaros vérnyomásmérők.

Az „egycseppes” gyógyszertárak listája megtalálható az Egy Csepp Figyelem Alapítvány honlapján: http://www.egycseppfigyelem.hu/patikakereso.

Az Egy Cseppes Patikahéten tavaly több ezren mérették meg egészségügyi értékeiket. A program szervesen egészíti ki az alapítvány más programjait – Egy Csepp Világnap, Egyszer Élünk Körút és egyéb ingyenes mérések –, amelyeknek célja, hogy felhívja a figyelmet a cukorbetegség és más, ehhez kapcsolódó, krónikus betegségek (magas vérnyomás, magas koleszterinszint) megelőzésére, valamint a betegségek korai felismerésére annak érdekében, hogy az esetleges későbbi szövődmények elkerülhetőek legyenek.

Magyarországon ma 750 ezer regisztrált cukorbeteg él, és ugyanennyien nem tudnak arról, hogy cukorbetegek. A 2-es típusú cukorbetegség egészséges életmóddal megelőzhető, a szövődmények a korai felismeréssel részben elkerülhetők.

Az alapítvány annak érdekében, hogy üzeneteivel hatékonyabban elérje a fiatal felnőtteket, tavaly arculatváltáson ment keresztül, idén pedig számos új programot is indít (ezekről bővebben honlapunkon, blogunkon és Facebook oldalunkon tájékozódhat!).


Forrás: Katona Éva kommunikáció- Egy csepp figyelem Alapítvány

Fotó: Sárosi Zoltán


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 611
Tegnapi: 412
Heti: 2 411
Havi: 5 389
Össz.: 576 029

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Óriási kedvezményekkel és egészségügyi szűrőprogramokkal újra itt az Egy Cseppes Patikahét!
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »