Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Nekifejelt az autó szélvédőjének

Fejjel csapódott egy személygépkocsi szélvédőjének az a segédmotor-kerékpáros férfi, aki március 25-én szenvedett közlekedési balesetet Lesenceistvánd külterületén.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A délutáni órákban érkezett a bejelentés a Tapolcai Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a település határában egy Seat típusú személygépkocsi segédmotor-kerékpárral ütközött. Az autó volánja mögött ülő hölgy elmondása szerint haladása során egy jobbra ívelő kanyarban saját forgalmi sávjában egyszer csak egy motorost vélt felfedezni, aki nagy sebességgel közeledett felé. Amint észlelte a kétkerekű járművet, azonnal fékezni kezdett és balra kormányozta az autót, ám a felé száguldó motorost már nem tudta kikerülni.

A segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi fejjel csapódott a gépkocsi szélvédőjének, majd átcsúszott a másik forgalmi sávba. Az autót vezető nő rögtön kiszállt az autóból és a sérülthez sietett, aki szerencsére könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet, melynek körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

(Tapolcai Rendőrkapitányság)


Egy rokkant bácsitól csalta ki megtakarított pénzét

Rendőrnek adta ki magát az a 30 év körüli férfi, aki több tízezer forintot csalt ki egy mozgássérült, kerekesszékkel közlekedő idős személytől.


Az eset március 27-én, a déli órákban történt, amikor is a gyanútlan férfi ajtót nyitott a váratlan látogatónak. A minden hájjal megkent tolvaj az ajtón belépve egy üres igazolványtartót mutatott fel, melynek elején a „rendőrség” felirat szerepelt. A férfi egy jól kitalált mesével állt elő, azt mondta, hogy a helyi rendőrségről érkezett, mivel az idős bácsi fiát bevitték a kapitányságra, ugyanis sok pénzt találtak nála, melynek eredetét nem tudta igazolni.

Ezt követően a lakásban tartott pénz után érdeklődött, mire a rokkant bácsi bekísérte a szobába, s megmutatta neki, hol tartja otthonában a megtakarított pénzét. Át is adott számára 40.000 Ft-ot, mivel az álrendőr azt állította, hogy ezt az összeget az üggyel kapcsolatosan le kell foglalnia. Még körülbelül fél óráig beszélgettek, majd a mozgássérült férfi jóhiszeműségét kihasználva távozott a több tízezer forinttal.

A trükkös tolvaj után nagy erőkkel nyomoz a rendőrség, ellene kisebb értékre elkövetett lopás miatt eljárás indult.

(Tapolcai Rendőrkapitányság)kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »