Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Hajmáskéri körözött

A veszprémi körzeti megbízott fogta el azt a férfit, akinek elfogását a Bíróság lopás vétsége miatt rendelte el.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Február 13.-án az esti órákban igazoltatott a helyi körzeti megbízott Hajmáskér belterületén egy férfit, akiről az intézkedés során megállapítást nyert, hogy ellene a Veszprémi Városi Bíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogató parancsot bocsátott ki. Ezt követően a körzeti megbízott rendőr a férfit a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállította, ahol őrizetbe vétele megtörtént.


Szemfüles járőrök miatt bukott a betörés

Egy igazoltatás során három, betörésre készülő férfit fogtak el a veszprémi járőrök. Egyiküknél lőszert is találtak.


Február 13.-án az esti órákban Veszprém belterületén igazoltattak a járőrök három gyanúsan viselkedő, sötét ruházatba öltözött férfit. Az intézkedés során adataik ellenőrzését követően ruházatátvizsgálást hajtottak végre a feltartóztatott személyeken, melynek során egyikőjük zsebében 7 db, 0.22- es kaliberű láthatóan éles lőszert, a másiknál 1 db üvegvágót és védőszemüveget, míg a harmadiknál 1 db csípőfogóval ellátott multi funkciós bicskát találtak. Az átvizsgálás során ruházatukból még összesen 5 pár fehér és fekete munkavédelmi kesztyű is előkerült.

Az intézkedő rendőrök meghallgatták a három férfi magyarázatát a ruházatukban talált eszközök célját illetően. Az összefüggéstelen és bizonyítékokkal alá nem támasztható történeteket követően egyikőjük beismerte, hogy azzal a céllal érkeztek, és hozták magukkal az eszközöket, hogy betörjenek a 82-es főút hajmáskéri leágazójánál álló büfébe. Mivel korábban mindhárman Gyulafirátóti lakásotthon lakói voltak, jól ismerték a környéket is és a betörés elkövetésének gyanúját a lakásotthon jelenlegi lakóira akarták terelni.

A lőszereket magánál tartó férfit bűncselekmény elkövetésének meglapozott gyanúja miatt a rendőrök Veszprém Rendőrkapitányságra előállították, majd lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi két társát - mint bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket – szintén előállították és a betörés előkészületei miatt mindhármukat külön elszámoltatták.

Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a három férfi közül kettő további, az Ajkai Rendőrkapitányság illetékességi területén elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítható, ezekben az esetekben az Ajkai Rendőrkapitányság indít vizsgálatot.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 415
Tegnapi: 384
Heti: 799
Havi: 7 343
Össz.: 577 983

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »