Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

CSALÁS

Számtalan helyen megjelent már, és felhívta már a Rendőrség a figyelmet arra, hogy ne adjuk ki a bankszámlánk adatait idegennek, de a biztonsági kódot pedig soha senkinek sem. Ennek ellenére – egy örömhír hallattára, miszerint kisorsolták és nyert – egy bakonyszentkirályi lakos így tett. Ennek következtében, nem hogy a beígért 350 ezer forintot nem kapta meg, de még több mint 1 millió forintos kára is keletkezett, mivel a „jó-hírt-hozó” ismeretlen tettes nem volt rest és a kód birtokában azonnal megcsapolta a boldog mámorban úszó férfi bankszámláját.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg
Újfent tájékoztatjuk a Tisztelt Állampolgárokat, hogy a telefonok pin kódját, a bankkártyájukhoz tartozó pin kódot és a bankszámlájukhoz tartozó kódokat soha senkinek NE adják át! Legyenek óvatosak és főleg bizalmatlanok, ha ezt Önöktől valaki kéri!

Felhívjuk a figyelmet továbbá arra is, ha valamilyen ajánlat túl jónak látszik, akkor az legyen egy kicsit gyanús. Nem volt elég gyanakvó az a berhidai lakos is, aki egy internetes oldalon egy Iphonet akart megvenni, ennek árát átutalta az eladónak, de készülék nem volt benne a megérkezett csomagban, így több mint 100 ezer forint kára keletkezett.

Az ember szíve megszakad, a pénztárcája pedig megnyílik, ha szívbeteg gyerekről hall. Viszont józanul kell átgondolnunk és kellő gyanakvással kell fogadnunk, ha valaki minden engedély nélkül egy bevásárlóközpont parkolójában gyűjt pénzt ugyanezzel az indokkal. Így történt ez március o2-án egy ajkai bevásárlóközpont parkolójában is, akik nem rendelkeztek engedéllyel.

 

LOPÁS

Ismeretlen tettes még február 15-én kihasználta a Pápa-Bakonyjákó között történt buszbaleset során létrejövő zűrzavart és az egyik érintett mobiltelefonját több mint 100 ezer forint értékben eltulajdonította.


ELFOGÁS

A rendőrjárőr elővezette azt a 41 éves mezőlaki férfit, aki a Veszprémi BV. által kiszabott börtönbüntetésének letöltésére nem vonult be a büntetésvégrehajtási intézetbe.


BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉS

„Elkószált” gyermeket vittek be a devecseri rendőrőrsre március o2-án, akit a Miskei utcában „találtak” helyi lakosok. A rendőrők a védőnők segítségével megtalálták a szülőket, és a 2-3 év körüli gyermeket visszaadták a szülőknek. Kiderült, hogy a gyermeket lefektették aludni, ő pedig ismeretlen módon elhagyta a házat és elindult felfedezni a világot. Szerencsére minden probléma és különösebb izgalom nélkül ért véget a kalandja.

Forrás:Bankó Magdolna sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 372
Heti: 499
Havi: 3 477
Össz.: 574 117

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »