Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

ELFOGÁSOK, ELŐÁLLÍTÁSOK:

November 25-én a reggeli órákban a rendőrjárőr elfogta és előállította azt az ősi férfit, akit a Veszprém megyei Bíróság BV csoportja – tartás elmulasztása miatt – körözött.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Pár óra múlva Várpalota külterületén fogták el azt a lakcím nélküli férfit, akit a Veszprém megyei Bíróság BV csoportja lopás miatt körözött.

Ugyanezen a napon az esti órákban Balatonalmádiban fogta el a rendőrjárőr azt a balatonfüzfői lakost, aki a Veszprém városi Bíróság körözött.BETÖRÉSEK, LOPÁSOK:

November 25-én a délutáni órákban Pápán a Tesco áruházban értek tetten egy 14 éves fiút, aki 1100 Ft értékben akart pipere árut eltulajdonítani. Ellene szabálysértési feljelentés készült.


50 ezer forint értékben okozott kárt egy  ismeretlen tettes annak az ajkai lakosnak, aki kerékpárját november 25-én az esti órákban a garázstelepen a garázsa elé lezáratlanul helyezte el. Az ismeretlen tettes ellen lopás miatt indult eljárás.


VEREKEDÉS, GARÁZDASÁG:

November 25-én a délutáni órákban a várpalotai hajléktalan szállón két hajléktalan előzetes szóváltásba keveredett és egyikük ököllel arcul ütötte a másikat. Ennek következtében a sértett fél 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, mivel orr csontja eltört.  A harcias hajléktalannal szemben büntető eljárás indult és előállították a rendőrkapitányságra.

 

KÖZLEKEDÉSI BALESETEK:

 Ittasan vezette segédmotorkerékpárját az a devecseri férfi, aki Ajka belterületén november 25-én az éjszakai órákban egy szalagkorlátnak ütközött. Szerencsére személyi sérülés nem történt, szerencsétlenségére viszont megállapítható volt, hogy szervezetében egy büntető feljelentés alapjául szolgáló mennyiségű alkohol volt, ami miatt az eljárás megindult.

Forrás:Bankó Magdolna sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 146
Tegnapi: 425
Heti: 955
Havi: 7 499
Össz.: 578 139

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »