Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Balázs Pali új zenekart alapított

A romantikus dalok népszerű előadója, Balázs Pali hétvégén mutatkozik be a nagy nyilvánosság előtt az új zenekarával.

balazs_pali14.jpg

Balázs Pali a 2012-es év első hónapjaiban sem tétlenkedett. A szilveszteri nagysikerű marosvásárhelyi koncertet követően, ahol 20.000 ember előtt lépett színpadra, új kihívásokba kezdett színpadi produkcióját illetően. Ennek első lépése, hogy egy új felállású és összetételű 5 tagú koncertzenekart alapított.

Bizonyos időszakonként szükség van megújulásra, frissítésre mind a repertoárban, mind a színpadi megjelenésben, és mindemellett pedig a zenei megnyilvánulásban is. Az énekesi pályafutásomat illetően kitűztem magam elé egy célt, amely eléréséhez szükség volt személyi változtatásokra is a zenekaron belül. Kiváló fiatal zenészek, sikerre éhes, nagyszerű emberek alkotják az új felállású Balázs Pali Live Band - et. Amikor az első közös próbánkon körbenéztem, csupa csillogó szemű, pozitív kisugárzású zenészt láttam, úgy gondolom ez fontos része lesz a jövőbeli közös sikereinknek.

Pali és új csapata a napokban egy TV felvételen járt, ahol nem várt közönség reakcióban volt részük.

Túl vagyunk már több zenekari próbán és egy kitűnő hangulatú TV felvételen is. A csapat tagjai között voltak, akik első alkalommal szerepeltek TV felvételen, így kicsit nagyobb volt az öltözőben az izgalom a megszokottnál. Mondtam a srácoknak, hogy nyugalom, nyugalom a közönségben még soha nem csalódtam, a felvétel végén majd biztos megtapsolnak bennünket. Jóslatom minden várakozást felülmúlt, mivel a felkonferálásunkat követően kitörő tapssal fogadott minket a helyszínen helyet foglaló lelkes közönség. A zenekar tagjai így elmondhatják magukról, hogy első közös nyilvános szereplésünk olyanra sikeredett, hogy még egy hangot sem játszottunk, a közönség mégis tapssal jutalmazott bennünket.

S hogy milyen volt a felvétel hangulata és hogy milyen Balázs Pali új zenekara, azt szombaton este mindenki megnézheti a Muzsika TV – Házibuli Attilával című műsorában.


Forrás: Bazsik Rita- Filoméla Press


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Balázs Pali új zenekart alapított
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »