Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. november 11.- A felnőttek után a gyermekeknek rendezett a Wass Albert Könyvtár és Múzeum Gyermekrészlege egy vidám, tartalmas műsort. Fábián Éva az egyik legismertebb mesemondó, aki pátriájából- Bukovináról hozott székely népmeséket.

fe0.jpg

Kétszáz fölötti volt azoknak a tanulóknak a száma, akik izgatottan várták a szimpatikus, szinte velük azonos méretű, ám hangerőben, tudásban és magyarságban hatalmas énekest, óvodapedagógust és táncház- vezetőt.

25 éve tanítja a kicsiket a hagyományos táncokra, dalokra, ízes, eredeti székely tájszólásával fűszerezett egyedi előadásmódjával pedig minden szempárt magára szegez.

fe1.jpg

Miközben mesélt, és a bukovinai székelyek jellegzetes hangszerével- a tilinkóval- hol hadonászott, hol pedig csodálatos hangokat varázsolt elő belőle, észrevétlenül interaktívvá tette előadását. Kérdezz-felelek játékkal tartotta ébren a gyerekek figyelmét, de szükség esetén- ha a mese úgy kívánta- meg is énekeltette hallgatóságát.

fe2.jpg

A gyermekek a tartalmas, vidám hangulatú műsor után, még bizonyára sokszor megemlegetik Fábián Évát.

fe3.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Bukovinai székely népmesék- interaktív körítéssel
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »