Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Friciék versenybe szálltak, hogy kívánságot teljesítsenek

Turán Frigyes és Zsiros Gábor ezúttal a szavazatokért küzdenek meg, hogy teljesíthessék Gyuri, a gyengénlátó kisfiú álmát

 

A Nők Lapja Café 33 kívánság elnevezésű kezdeményezésének keretében a Turán Motorsport felajánlotta a segítségét, hogy teljesítse a 13 éves Gyuri legnagyobb álmát, egy kört egy igazi rallyversenyzővel.

A gyengénlátó fiú rajong az autókért, legjobb szórakozása, ha édesapjával bütykölgethetik a család autóját. Ő ugyan soha nem szerezhet jogosítványt, de imádja a sebességet. Gyuri a Gyengénlátók Általános Iskolájában jelenleg a fehér bottal közlekedés rejtelmeit sajátítja el, hogy ne kelljen mindenhová kísérővel járnia.

haromkivansag.jpg

„Meghatott minket a kisfiú története, ezért nagy öröm lenne a számunkra, ha teljesíthetnénk Gyuri kívánságát. Nekem két lányom van, Gabinak pedig egy kisfia, így nagyon jól tudjuk, hogy mennyire tudnak örülni a gyerekek. Remélem mi nyerjük meg a szavazást, és megvalósíthatjuk Gyuri nagy álmát. Jó lenne  igazán boldognak látni, ezért veszünk részt ebben a kezdeményezésben.“ – mondta Turán Frici.

A szavazás ma veszi kezdetét, bővebb információt a Nők Lapja Café 33 kívánság weboldalán, a http://www.nlcafe.hu/33kivansag/ címen találnak majd. Szavazzanak Friciékre, hogy a világbajnokságon edződött páros teljesíthesse Gyuri nagy álmát!


Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Friciék versenybe szálltak, hogy kivánságot teljesítsenek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »