Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Elmarad az Eger Rally

 

Turán Frigyes és navigátora, Zsiros Gábor sajnálatát fejezte ki, hogy a Magyar Országos Rallye Bajnokság első állomását, az eger Rallye-t törölni kellett a versenynaptárból. A futamon még a tavaly év végén használt Subaru Imprezával indultak volna, de a szezonnyitóvá előlépett májusi Bükfürdő Rallye-ra végre hazánkba érkezik a világbajnokságon edződött Ford Fiesta.

turanzsiros.jpg

„Nagyon sok szép emlékünk fűződik az Eger Rallye-hoz. Mindig ez volt az év első versenye, mindig ezt a futamot vártuk a legjobban, és ez volt a nézők által is leginkább fókuszban, rengetegen eljöttek. Nagyon sajnáljuk, hogy most elmarad, mindenki csalódott, a nézők is és mi is, mert komoly edzéstervvel készültünk erre a versenyre. Remélem, az, hogy az időpontját törölni kellett a versenynaptárból, nem azt jelenti, hogy esetleg más időpontban ne lehetne megrendezni, hiszen nagyon jók a pályák és nagyon jó maga a verseny.“  - nyilatkozta Turán Frici.

Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 628
Tegnapi: 412
Heti: 2 428
Havi: 5 406
Össz.: 576 046

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Elmarad az Eger Rally
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »