Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


A jóindulat ára

Ismét trükkös lopás történt Veszprémben. Bár egy bandát tegnap elfogtak a rendőrök, egyre gyakoribbak az ilyen esetek, így a rendőri erő mellett az állampolgári odafigyelés is nélkülözhetetlen!

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Egy 60 év körüli veszprémi férfi vásárolt 2012.03.20-án a délelőtti órákban a Veszprém Jutasi úton levő egyik élelmiszerboltban. Miután a kívánt termékeket az üzletben kifizette az autójához ment, hogy azokat a csomagtartóba bepakolja. Ahhoz, hogy a bepakoláshoz mindkét kezét tudja használni kézitáskáját az autó tetejére helyezte. Ekkor lépett hozzá egy magas, vékony testalkatú férfi, aki erős akcentussal, meglehetősen erőszakos stílusban kérdezgetni kezdte, hogy merre vezet a Jutasi út. A rámenős érdeklődésre a későbbi sértett megpróbált válaszolni, csak a férfi távozását követően vette észre, hogy a kocsi tetejére helyezett táskája, benne irataival, 50.000 Ft értékű mobiltelefonjával és 26.000 Ft készpénzével eltűnt.

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a bevásárlások során és azt követően is fokozott figyelmet fordítsanak értékeikre, azokat soha ne hagyják őrizetlenül, vagy más számára könnyen hozzáférhető helyen!

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


Lebukott a gázolaj tolvaj

Csütörtökről péntekre virradó éjszaka, alig éjfél után néhány perccel a balatonkenesei járőrök Csajág belterületén intézkedés alá vontak egy balatonfőkajári lakost, aki Skoda Octavia típusú gépkocsijával közlekedett.

 

Az intézkedéssorán átvizsgálták a gépkocsi csomagtartóját, amelyben egy 20 és egy 50 literes műanyag kannát találtak gázolajjal megtöltve. És találtak még egy a gázolaj lefejtésére alkalmas eszközt is. A férfi a gázolaj eredetével nem tudott elszámolni. Néhány kitérő válasz után azonban elismerte, hogy lopásból származik. Bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt előállításra került a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. Kihallgatását követően a berhidai férfit szabadon bocsátották, a gázolaj és a cső azonban lefoglalásra került.

(Balatonalmádi Rendőrkapitányság)

 

Kirajzottak a motorosok…

Szombaton délután a 710. számú (elkerülő) főútvonal balatonfőkajári kereszteződésében motoros baleset történt. 

 

Nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel járó közúti közlekedés baleset során a 29 éves férfi Yamaha típusú motorkerékpárral közlekedett Balatonfűzfő irányából Balatonakarattya felé. Haladása során az erősen jobbra ívelő kanyarban olyan sebességgel haladt, amely miatt nem tudta járművével biztonságosan tartani a kanyar ívét. Hirtelen fékezni kezdett, ennek hatására a motorkerékpár megcsúszott. A motoros elvesztette uralmát a jármű felett, és egyenesen, az út bal oldalán lévő szántóföldre sodródott.

A mentők súlyos sérültet a székesfehérvári Szent György Kórház Baleseti Ambulanciájára szállították. A motorkerékpár a baleset következtében üzemképtelenné vált, a karosszériája és futóműve oly mértékben károsodott, hogy a forgalmi engedélyét be kellett vonni. A jármű elszállításáról a hozzátartozók gondoskodtak. A baleset okozója ellen szabálysértési eljárás indult.

A rendőrség már többször felhívta a figyelmet, hogy ez a kanyar fokozottan veszélyes, továbbra is kérjük itt a szokásosnál is nagyobb figyelmet és körültekintést.

(Balatonalmádi Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »