Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Elaludt a sofőr

2011. november 7-én, a kora délutáni órákban személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Nyárád belterületén.

 007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Egy 25 éves Pápa környéki településen élő fiatalember Nemesszalók felől közlekedett Pápa irányába személygépkocsijával, melyben utasként tartózkodott testvére is. Vezetés közben a sofőr elaludt, amelynek következtében az autó áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező másik személygépkocsival, melyben 39 éves vezetőjén kívül még további négy nő utazott. Ez utóbbi jármű vezetője súlyos, míg utasai közül három fő könnyű sérüléseket szenvedett.

A Pápai Rendőrkapitányság büntető eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.


Trükkös idegen

November 7-én a kora délutáni órákban tett bejelentést a Stromfeld utcai körzeti megbízotti irodán  egy veszprémi nyugdíjas férfi, akinek ismeretlen elkövető a lakásából több, mint 3.500.000. Ft értékű készpénzt és valutát tulajdonított el. A sértettet kutyasétáltatás közben állította meg egy férfi, majd egy személy után érdeklődött, de az idős úr közölte, hogy nem ő az, akit keres, majd bemutatkozott a tettesnek. Az idegen férfi ezt követően a lépcsőházukhoz ment, majd felcsöngetett a lakásukba és fel is ment a sértett otthon tartózkodó feleségéhez. Az idős asszonynak azt állította, hogy a férjével beszélte meg, hogy hozzon ki neki egy 10.000 Ft-os bankjegyet, annak sorszámának egyeztetése miatt. A hölgy a legendának hitelt adva elővett két borítékot, melyben a megtakarított pénzüket tartották, ám egy óvatlan pillanatban az elkövető kikapta azokat a kezéből, és elrohant a lakásból.


Elhagyta a helyszínt

Ugyanezen a napon, szintén a koradélutáni órákban anyagi káros közlekedési baleset történt Zirc, Rákóczi téren, ahol két személygépkocsi ütközött, melyek közül az egyik vezetője úgy hajtott ki a Deák Ferenc utcából, hogy a táblával jelzett elsőbbségadási kötelezettségét figyelmen kívül hagyta, majd anélkül, hogy az autóból kiszállt volna, elhajtott. A balesetben érintett másik jármű vezetője a Zirci Rendőrőrsöt értesítette, illetőleg megadta a helyszínt elhagyó jármű színét, típusát, vezetőjének személyleírását. Ezen adatok birtokában az őrs beosztottai az ismeretlen jármű felkutatására indultak, melyet nem sokkal később a város belterületén be is azonosítottak a baleseti szituációból következő sérülés alapján. Ezt követően a vezetőt intézkedés alá vonták, melynek során megállapították, a 47 éves zirci nő alkoholtól befolyásolt állapotban vezette gépkocsiját.

Ittas járművezetés vétsége miatt a Veszprémi Rendőrkapitányság indított az ügyben nyomozást.


Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 603
Tegnapi: 412
Heti: 2 403
Havi: 5 381
Össz.: 576 021

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »