Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Balázs Pali Ünnepi Gálakoncertet ad Budapesten, a Stefánia Palotában

 

Balázs Pali az idén ősszel egy nagyszabású gálakoncerttel készül ünnepelni 15 éves pályafutását.

balazs_pali8.jpg

Másfél évtized a koncert színpadokon, 12 megjelent album, több arany -és platinalemez, Fonogram-díj… igazán termékeny 15 évet tudhat maga mögött az énekes.

- Kezdő énekesként még álmodni sem mertem ilyen eredményekről és sikerekről. Hálás vagyok a sorsnak, hogy azt csinálhatom, ami az életem, a színpad, a zene. Az pedig különösen nagy boldogsággal tölt el, hogy dalaimmal nyitott fülekre találtam a közönség részéről. Feledhetetlen hangulatú koncerteket élhettem át a 15 év alatt, bármerre jártam, mindig ez inspirált és adott új erőt a további fejlődéshez. Nem volt könnyű az elején az elindulás, de volt valami, ami miatt mégis beindultak a dolgok, először kicsibe, kis színpadon, kis közönség előtt. Aztán egyre nagyobb színpadokon, egyre nagyobb közönség előtt.

 

Balázs Pali időről-időre kialakította saját stílusát.

- Rengeteg tapasztalatot szereztem 15 év alatt, szakmailag is úgy gondolom, sikerült évről-évre magasabbra tennem a lécet önmagam számára.  Kialakítottam az évek során egy rám jellemző zenei és színpadi arculatot, megjelenést. A koncert repertoárom 90% -ban kicserélődött az évek során, új, saját vagy Kaszás Péter által írt dalokra. E szakmai és arculati változások mellett arra törekedtem minden színpadra lépésem alkalmával, hogy a szívem benne legyen a műsorban, ne csak elénekeljem a dalokat, hanem adjam oda magam a közönségnek egy bizonyos határig. Úgy gondolom, hogy ezt a közönségem mindig méltányolta nekem.

 

Az énekes egy nem mindennapi jubileumi gálakoncerttel készül.

- Életem legfontosabb koncertjére készülök, mely október 13.-án, Budapesten a Stefáni Palotában kerül megrendezésre. Valóban egy ünnep lesz a közönségem és saját magam számára is. Nyolctagú zenekarral, különös repertoárral és színpadi megjelenéssel készülök erre a nagy napra. A koncertről TV felvétel is készül majd.

 

Pali az ünnepi koncert napjáig sem tétlenkedik.

- A jó időnek köszönhetően megkezdődtek a szabadtéri fesztiválok, rendezvények. Számtalan helyszínen találkozhatnak velem és zenekarommal a romantika szerelmesei szerte az országban és a határon túl is.

 

A koncerttel kapcsolatban bővebb információt olvashatnak az énekes hivatalos weboldalán:

http://www.youtube.com/watch?v=q7KupKwgL70


Forrás: Bazsik Rita- Filoméla Press


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 186
Tegnapi: 425
Heti: 995
Havi: 7 539
Össz.: 578 179

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Balázs Pali Ünnepi Gálakoncertet ad Budapesten, a Stefánia Palotában
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »