Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Húsz Top Lány a Jáksó Top 20-ban

Titkos legénybúcsúval lepték meg a Class FM műsorvezetőjét

Jáksó László elkelt! A Class FM műsorvezetőjének kollégája, Garami Gábor szervezett a legnagyobb titokban vicces legénybúcsút. A Top 20 adásában ugyanis Garami húsz csinos lánnyal lepte meg Lacit. Közülük Jáksó csak egyet vihetett haza, de ezt sem bízták a véletlenre: a lányok között volt menyasszonya, Évi is.
jakshow.jpg
Jáksó László nagyon meglepődött, amikor műsora, a Top 20 adása közben rádiós kollégája, Garami Gábor jelent meg a Class FM stúdiójában húsz gyönyörű hölggyel, és egy „ELKELT” feliratú pólóval. Ugyan Laci már nem csajozik, hiszen nemrég jegyezte el barátnőjét, most utoljára engedéllyel bulizhatott a lányokkal és a számára legkedvesebbet haza is vihette. Választottja nem volt más, mint menyasszonya, Évi, aki szintén részt vett a különleges meglepetésben.

„Nagyon jól éreztem magam, mikor Garami beállított a lányokkal. Felidéződtek a régi idők, amikor még a húsz lányból tíznél biztosan bepróbálkoztam volna.  De most ez eszembe sem jutott, nemcsak azért mert Évi is köztük volt, hanem mert nincs másra szükségem. Nekem csak Évi van, aki egyszerűen kiragyogott a lányok közül, egyértelmű, hogy ő a legszebb. Ráadásul nagyon jó fej dolog volt, ahogyan ezt Gáborral közösen kitervelték.” – mesélte Laci.

„Garami teljesen őrült és elég jellemző, hogy ő állított be a csajokkal. Persze értem én a célzást, de azt gondolom, hogy ez inkább neki volt ajándék.”– tette hozzá nevetve Jáksó.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Húsz Top Lány a Jáksó Top 20- ban
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »