Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. december 17.- Idén is megrendezte hagyományos karácsonyi bemutatóját az Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesület- immár tizenötödik alkalommal. A rendezvénynek a Tamási Áron Művelődési Központ adott otthont.

Zsúfolásig megtelt nézőtér, ováció és vastaps jellemezte a karácsonyi "Acro" bulit. A jelenlévőket a mindig elbűvölő Nyikovics Krisztina köszöntötte, aki minden fellépő formációról szólt néhány kedves szót.

ad1.jpg

Az Acro Manó gálán és a kiemelt versenyzők bemutatóján kívül vastapssal jutalmazták a többi helyi csapat fellépését is, majd a program végén megérkezett a hamisítatlan karácsonyi hangulat Rudolf, a szintén táncos lábú rénszarvas képében.

Idén is volt Oklevél átadás, apró ajándékosztás, közös tánc, de Cseh Diána edzőnek is megköszönte egész éves fáradozását Tromlerné Rusz Rita, az egyesület elnöke.

ad2.jpg

ad3.jpg

ad4.jpg

ad5.jpg

ad7.jpg

ad6.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Karácsonyi táncos gála- Acro Dance módra
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »