Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Ajka- Tapolca- Barátokra általában személyesen lel az ember, a technika világában a kezdeti lépések virtuálisan, az interneten is megtehetőek. A PANORAMIO egy amatőr és profi fotósokból álló portál, ahol csodaszép képeket tekinthet meg a szemlélődő, ugyanakkor a világ legkülönbözőbb pontjairól is megtudhatunk részleteket. Lakat Imrét is itt ismertem meg, majd rövid időn belül barátság szövődött köztünk. A 60 esztendős fotós, annak ellenére, hogy amatőrnek vallja magát, komoly sikereket ért el a "PAN"- osok népes táborában. Fotóiból egy sorozatot indítok, Önök is gyönyörködjenek- mindent a szemnek!


Lakat Imre így vall magáról:

- 1951- ben születtem Várpalotán. Az alapfokú tanulmányaimat Révfülöpön, a középfokút Pápán végeztem- mezőgazdászként érettségiztem.

Már tizennyolc évesen uránbányász lettem Pécsett. Negyven évig azt hittem - jogosan, hogy megérdemeltem a korkedvezményt. Most derült ki , hogy cudarul átvágták a bucimat, de másét, másokét is ...
Ilyen körülmények között most  nyugdíjas sem vagyok, dolgozó  sem , csak valamiért kapom a pénzt. Jelenleg Ajkán éldegélek és sokat fotózom szabadidőmben, politikával nem foglalkozom.

Nős vagyok, két lányom van. Szeretem a kirándulásokat, ilyenkor megörökítem, amit arra érdemesnek tartok.Amatőr szinten jó eredményeim vannak. Látogatottság, nézettség terén már átléptem a három és fél milliót, ami havonta kb. 100 000 új "szemlélődővel" bővül a http://www.panoramio.com fotós közösségi oldalon.

66917436.jpg

Magyar vidék a Bakonyban


Fotó: Lakat Imre

Nagyobb felbontásban megtekinthető: http://www.panoramio.com/photo/66917436


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozik- Aki nem tartja LAKAT alatt a fotóit 23.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »