Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Turán Frigyes végre ismét hazai mezőnyben

 

Turán Frici és Zsiros Gabi elindulnak a Magyar Országos Rallye Bajnokságon

 

Tavaly a világbajnokság állomásai hatalmas élményekkel és komoly tapasztalatokkal gazdagították a Turán Motorsport csapatát. Egy valamiből azonban kevés részük jutott, ez pedig az a hangulat, amit csak a hazai pálya biztosíthat. Idén ez is felkerül a palettára, ugyanis már az évad első állomásán, a március 31-én kezdődő Eger Rallye-n rajthoz állnak. Emellett az idei évben két nemzetközi versenyt is célba vettek.

turifrici.jpg

„Biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni idén, és nagyon jókat versenyezünk majd a hazai pályákon, és a tervezett vb-futamokon is. Az Országos Bajnokság minden állomásán rajthoz állunk. Az Eger Rallye-n még azzal a Subaru Imprezával indulunk, amivel tavaly versenyeztem a Mikulás- és Szilveszter Rallye-n, de a Bükfürdő Rallye-tól kezdve ismét velünk lesz a Ford Fiesta, amivel nagyon jól összeszoktunk a világbajnokságon. Szoros csatákra számítunk a mezőny legelejével, igyekszünk kihozni magunkból és a kocsiból is a maximumot, és a bajnokság élére kerülni. Az idei évben a csapat Turán Motorsport néven indul, így ezúton is szeretném megköszönni korábbi névadó szponzorunk, a Synergon sokéves támogatását.” –nyilatkozta Turán Frici.

„Nagyon jól éreztük magunkat a világbajnokságon is, és rengeteget tanultunk, de hiányzott a hazai versenyek hangulata, az itthoni közönség. Nagy élmény volt kint, amikor megláttunk a pálya szélén egy magyar zászlót, vagy amikor a magyar szurkolók segítettek vissza a pályára Németországban, de az a tudat, hogy hazai közönség veszi körül a pályát, plusz erőt ad nekünk a versenyzéshez.” – tette hozzá Zsiros Gabi.

Az Országos Bajnokság Eger Rallye-t követő állomásai, a Bükfürdő Rallye májusban, a Mecsek Rallye júniusban, a Veszprém Rallye júliusban, az Arad Rallye augusztusban, a Miskolc Rallye pedig novemberben lesz. Ezeken a versenyeken Friciék már Markko Martin csapatának Ford Fiestájával száguldanak végig, így van okuk az optimizmusra.

Forrás: Klein Péter- Just Creative

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 285
Heti: 752
Havi: 7 073
Össz.: 589 989

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Turán Frigyes végre ismét hazai mezőnyben
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »