Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Hárman sérültek meg a robbanásban

A tegnapi napon, 12 óra körüli időben Veszprém-Szabadságpuszta egyik családi házában robbanás történt, majd tűz ütött ki. A baleset akkor következett be, amikor az ott lakók be akartak gyújtani.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A robbanás következtében egy 23 éves nő súlyos-életveszélyes, míg egy 48 éves nő és egy 7 éves gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, azonban az égő épületből még ki tudtak menekülni, sőt a fiú egy közeli telephelyre is eljutott segítséget kérni. Az ott dolgozók közül két fő azonnal a helyszínre indult, útközben rátaláltak a sérültekre, egyikük a tűzoltásban is részt vett. A Veszprémi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset bekövetkezésének okait.


Trükkös tolvaj Veszprémben 

2011. december 6-án, a déli órákban a megyeszékhelyen egy idős házaspár lakásán jelent meg egy ismeretlen, 40 év körüli férfi, akit arra hivatkozva engedtek be a lakásba, hogy a nyugdíjpénztártól jött. Az ismeretlen közölte, amennyiben megmutatják neki egy 20.000,- forintos bankjegy sorszámát, abban az esetben a nyugdíjuknak megfelelő összeget kapnak ajándékba. Ilyen címlete a sértetteknek ugyan az otthon tárolt bankjegyek közt nem volt, azonban az alkalmazott legenda így is elérte célját, mert a keresgéléssel felfedték a tolvaj előtt pénzük tárolási helyét. Később a már távozóban lévő elkövető  - azzal az ürüggyel, hogy egy iratot felejtett a lakásba -  immár kíséret nélkül visszament oda és a megismert helyről elvitte a házaspár megtakarított pénzét, összesen 240.000,- forintot.


Lopás miatt őrizetben

Szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt vettek őrizetbe a Veszprémi Rendőrkapitányságon december 6-án két székesfehérvári férfit. A kora délutáni órákban Veszprém egyik hipermarketjének operátora tett bejelentést, mivel egy személy több árucikket is fizetés nélkül vitt ki az áruházból. A biztonsági őr megkísérelte az elkövetőt a kijáratnál feltartóztatni, aki a felszólításnak nem tett eleget és az üzletből kilépve beült egy személyautóba és elhajtott. A kiérkező rendőröknek sikerült a gépjárművet feltartóztatni, majd az autóban ülő két személyt igazoltatni. A járműátvizsgálás során a gépkocsiban 19.400,- forint értékű kozmetikai terméket találtak, melynek eredetéről az elkövetők elszámolni nem tudtak. A tetten ért tolvajokat előállították, majd őrizetbe vették, őket gyorsított eljárásban a napokban bíróság elé állítják.

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 393
Tegnapi: 384
Heti: 777
Havi: 7 321
Össz.: 577 961

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »