Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Nyomoz a rendőrség a veszprémi rablások ügyében

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot hozott létre a Veszprémben elkövetett rablások felderítése érdekében.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

2012. január 31-én 17.54 órakor ismeretlen tettes ment be a Veszprém, Egyetem u. 19. szám alatti „Akciócenter” üzletbe, ahol a boltban dolgozó személyt egy fegyvernek tűnő tárggyal a bevétel átadására kényszerítette. Miután a pénzt megkapta, a maszkot viselő férfi ismeretlen helyre távozott.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettessel szemben indított eljárást, fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A rablást megelőző időszakban több esetben is követtek el hasonló cselekményt, így a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel az esetek felderítése érdekében, emellett a járőrszolgálat munkája során kiemelten figyeli a veszprémi üzleteket, gyógyszertárakat és pénzintézeteket is. A rendőrség nyomravezetői díjat is kitűzött (www.police.hu/VMRFK), s várja a helyszínen tartózkodó szemtanúk bejelentései.

A nyomozás sikere érdekében a rendőrség kérte és kéri az állampolgárokat, hogy amennyiben rablás áldozatai lesznek, a részletes személyleírás érdekében igyekezzenek minél alaposabban szemügyre venni az elkövetőt, továbbá a bűncselekmény után azonnal (még mielőtt családtagjaikat, munkáltatójukat…stb. hívnák) értesítsék a rendőrséget. A forró nyomos követés a leghatékonyabb módja az elkövető felderítésének.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 285
Heti: 729
Havi: 7 050
Össz.: 589 966

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »