Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


A csaló házhoz jön

Ez történt Olaszfalun is április 29-én a késő délutáni órákban, ahol ismeretlen tettes bútorokat kínált eladásra egy családi házban. A gyanútlan olaszfalui 73éves férfi még örült is a fantasztikusnak tűnő alkalmi vételnek és nagy boldogságában 1o ezer forint előleget is átadott, sőt pár sort is leíratott az elkövetővel biztos, ami biztos alapon.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Sajnos azonban a Székely Andrásként bemutató férfitól az igazolványát nem kérte el, pontos személyleírást nem tudott adni a később helyszínre érkező rendőröknek, sőt még azt sem tudta megmondani, hogy mivel érkezett az elkövető. Az elkövetőnek viszont esze ágában sem volt sem az eladásra felkínált bútort odaszállítani, sem az előleget visszaszolgáltatni a gyanutlan vevőnek.

 

Ami túl jó üzletnek látszik, az sohasem az

Szintén a jó üzlet reményében engedte be portájára az a 69 éves csetényi lakos április 29-én a délutáni órákban azt a két vasgyűjtéssel foglalkozó ismeretlen személyt, akik ugyan összerakták és autójukba rakták a hulladék vasat, de kifizetni eszük ágában sem volt.  Ezzel közel 4o ezer forint kárt okoztak a gyanútlan férfinak.

 

Elfogás

Körözött személyt fogtak el a rendőrök Veszprémben április 3o-án a délutáni órákban. Az intézkedés alá vont személyről kiderült, hogy a Veszprém Városi Biróság lopás miatt elfogását rendelte el. Ezért elfogták és őrizetbe vették.

 

A dühös háló szaggató

Vannak olyan személyek, akik dühüket nem személyek ellen fordítják, hanem tárgyakon vezetik le. Ez történt Pápán is egy sportpályán, ahol a közeli lakásból egy feldühödött 57 éves lakó konyhakéssel a focikapu labdafogó hálóját vagdosta szét. Elmondta, hogy az ott focizó gyerekekre haragudott meg, mert szerinte a pálya – szerinte – nem az ő korosztályuk részére lett kialakítva. Ellene szabálysértési eljárás indult.

 

Közlekedési baleset

történt április 29-én az esti órákban Révfülöpön. A strand előtt egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött, melynek során több személy is megsérült. A gépkocsi egyik utasa – egy 27 éves köveskáli férfi – először eltávozott a helyszínről segítségnyújtás nélkül, majd később visszatért. Ekkor viszont elfogásra került segítségnyújtás elmulasztása miatt.  A gépkocsi vezetője egy 27 éves köveskáli férfi volt, akiről a helyszínen megállapítást nyert, hogy ittas állapotban volt, ezért vérvételre előállították a rendőrök . A baleset során egy 32 éves ábrahámhegyi lakos súlyos, míg 2 fő könnyű sérülést szenvedett. A balesetet okozó gépjámármű vezető ellen eljárás indult.

 

Új fajta marketing

Talán a forgalmat akarta növelni az a 35 éves sümegi lakos, aki április 3o-án a késő esti órákban egy sümegi fogadóban nem engedte távozni a vendégeket. Azzal fenyegette a távozni szándékozókat, hogy megszúrja és megveri őket. A helyszínre érkező rendőrjárőr felszólítására személyazonosságát nem igazolta, az intézkedésnek ellenállt, ezért vele szemben kényszerítő eszközök alkalmazására került sor és előállították. Ellene garázdaság miatt eljárás indult.

 

Gondatlanság

Nem zárta le autóját az a 57 éves ajkai asszony április 3o-án a délutáni órákban, akinek gépkocsijából ismeretlen tettes Ajkán eltulajdonította pénztárcáját, igazolványát, valamint bankkártyáit. Ezzel több,  mint 2o ezer forint kárt okozott a felelőltlen tulajdonosnak.


Forrás:Bankó Magdolna sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »