Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Falopáson érték tetten

Kedden, április 17-én délután Hárskúton a herendi körzeti megbízott rendőr falopáson ért tetten egy férfit.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A 29 éves helyi lakos 3 m3 bükk-gyertyán fát vágott ki az erdőből, melyet egy Volkswagen gépkocsiba rakva szándékozott elszállítani. Ebben akadályozta meg a körzeti megbízott. A férfi a nyomozóknak elmondta, hogy előző nap is kint járt az erdőben akkor kétszer fordult a kisteher gépkocsival. A fát saját részre vágta ki, melyet a rendőrök a fakivágáshoz használt motoros fűrésszel együtt lefoglaltak. A fatolvaj ellen lopás vétség miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


Szegélynek ütközött, majd felborult a motoros

A jó idő beköszöntét az autósok arról is felismerhetik, hogy megjelennek az utakon a motorosok. A motorral közlekedők a téli kényszerpihenő után az első napsugárral kedvenc kétkerekűjükre pattannak, ilyenkor sajnos megtörténnek az első balesetek is.


Április 17-én egy veszprémi lakos az általa vezetett Yamaha motorkerékpárral közlekedett a Jutasi úton a Budapesti út irányába. Haladása során megelőzött egy személygépkocsit, majd az előzés befejezését követően visszatért a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávba. Itt a kiemelt szegélynek ütközve a motorkerékpárral elesett, melynek következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Egyesek szerint minden tavasszal újra meg kell tanulni motorozni, hiszen a téli hónapok alatt sokat felejt az ember. Először a motorkerékpár műszaki állapotát kell ellenőrizni, nem tanácsos továbbá elsőként hosszú, ismeretlen útra indulni. A tavalyi forma elérésére legalkalmasabb tavasszal egy motoros tréningen való részvétel, ahol a régi mozdulatokat lehet újra elővenni – annak kockázata nélkül, hogy a többi közlekedő veszélyeztetné a motoros testi épségét –, illetve mindent meg lehet tudni a tavaszi vezetés sajátosságairól, és veszélyeiről is.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »