Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A Comedy Central hazánk vezető televíziói között

Kiemelkedő évet zárt Magyarország egyetlen humorcsatornája

 

A hazai piacon gyakorlatilag versenytárs nélkül működő Comedy Central 2008 októberi indulása óta 12 havonta megduplázza nézettségét a 15-29 éves nézők körében, de a 18-49 éves korcsoportban is megközelítik a mutatók ezeket a számokat.  Mostanra minden hónapban az elérhető 110 magyar nyelvű televízió közül a legnézettebb tíz között szerepel, olyan csatornákat utasítva maga mögé, amelyek kiterjedtebb lefedettséggel bírnak.

litkai_gergely.jpg

A Comedy Central átlagnézettsége a 18-49 éves nézők körében elérte a 0,29 százalékot 2011-ben. Emellett jól mutatja a csatorna előretörését, hogy a célcsoportba tartozó éppen tévéző közönség 1,7 százaléka választotta a Comedy-t. 2011-ben a Comedy Centralnak volt a legnagyobb affinitási indexe a 18-49 évesekre az összes mért csatorna közül.

„Január elején és 2011-ben is nyolcadik-kilencedikek voltunk, azaz a kábeltévék közt nagyjából a hatodik a Comedy Central, ami jónak mondható. Kereskedelmi célcsoportban, 18-49-ben mérjük magunkat, ebben értékesítenek minket. A lefedettség az indulás óta nem nagyon változott, januárban kicsit növekedett, jelenleg 1,5 millió háztartásban vagyunk ott. A Comedy a többi humorcsatornával ellentétben bebizonyította, hogy lehet ilyen tematikus csatornát jól csinálni, mert az első évben nullszaldósok voltunk, azóta pedig egy jól prosperáló vállalkozássá váltunk.” – mondta el Litkai Gergely a csatorna programigazgatója.

A kitűnő eredmények annak is köszönhetőek, hogy a csatorna a folyamatosan forgó húzó műsorok mint Family Guy vagy az Így jártam anyátokkal mellett állandóan újdonságokkal bővíti repertoárját. A tavalyi évben debütált a Bob Burger falodája, a Louie, valamint a Madagaszkár Pingvinjei is. Az utóbbi széria az egyik legnépszerűbb, amely a nagysikerű Madagaszkár animációs filmekből megismert pingvincsapat kalandjait mutatja be. A csatorna nemrég jelentette be, hogy elindítja legújabb sajátgyártású animációs sorozatát És Ubul…címmel, amelynek egyperces epizódjai - akárcsak a Susogós Mackók részei - az egyes műsorok közti szünetekben kerülnek képernyőre.

A Comedy Central hivatalos oldala is egyre népszerűbb a látogatók körében. 2009-es indulása óta az egyedi látogatók száma 18.600-ról 47 449-re nőtt. A honlap folyamatosan bővül, a naponta frissülő tartalmak egy részét képezik a célcsoport körében nagy népszerűségnek örvendő napirajz.hu készítőjének hetente megjelenő képregényei is.


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 777
Heti: 2 642
Havi: 5 620
Össz.: 576 260

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- A Comedy Central hazánk vezető televíziói között
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »