Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

"Ebben a könyvemben zene szól. És elejétől a végéig táncolnak benne. Hőse egy varázshatalommal rendelkező nagy művész, egy Mester, aki nemcsak bölcs gondolatokkal, de tánccal avatja be tanítványait életük titkaiba.

"Megtanítalak benneteket, hogyan kell még egy süllyedő hajón is vidáman élni."

Ha megszólít ez a művem, nem azt fogod érezni, hogy olvasod, hanem azt, hogy fölkértelek táncolni. És ha sikerül a táncbeavatás, úgy teszed le majd a könyvet, hogy magadban felszabadultan táncolsz tovább.

Célom, hogy ez a tánc szabaddá tegyen. Emelkedj föl a nyomasztó gondok és félelmek világából- és repülj velem!

Annak írtam ezt a könyvet, akinek vágya a lélekkel játszva örvendezni.

És mer gyerekké változni- hogy "övé legyen a mennyek országa."- ajánlja Isten bohócai című művét Müller Péter. Kedves Olvasók- táncra föl!

mpib.jpg


"Ezer esztendeje azt mondják a gyerekeknek: a Jézuska hozza a karácsonyfát. S amíg a gyerek igazán gyerek: el is hiszi! El tudjátok képzelni, hogy Jézus Krisztus évente több milliárd karácsonyfát fölcipel a lakásokba?!... Éppen elég volt szegénynek a keresztjét fölvinni a Golgotára!... És mégis, látjátok: egy igazi karácsony ma is csoda!... A fa körül együtt táncolnak a képzelt és a valódi angyalok!... Miért?!... Mert a gyerek hiszi!... Ha egy festményen almát látsz, beleharapsz? És ha egy tengert: beleveted magad? És ha azt olvasod, hogy a szerelmes Júlia szíven szúrta magát egy tőrrel, véres lesz talán a blúzod, vagy bőrkötényben olvasod, mint egy mészáros? Nem az történik, hogy elképzeled és megsiratod őt? És ha elolvasod a Máté evangéliumát, és megérintenek a szavak, nem leszel egy kicsit job ember?... Pedig csak szó, szó, szó!

Látod, kis írnokom, néha azért mégis megéri...

A világon élt legnagyobb tudós, Albert Einstein azt mondta, kétféle ember van: az egyiknek minden varázslat, a másiknak semmi sem az.

Ő az első fajtához tartozott, mert bohóc is volt.

A legnagyobb varázslatot, barátaim, ecsettel, hegedűvel és betűkkel csináljuk! Cimbalommal, trombitával, éneklő fűrésszel és dallal.

Főleg tánccal.

Ez nem csalás?

De bizony az!

Szent csalás.

Egy valódi, világrengető csoda semmi ahhoz a hatáshoz képest, mint amekkorát egy csalás tud előidézni az emberi lélekben!" (Müller Péter: Isten bohócai- 116-117.o.)


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 594
Tegnapi: 412
Heti: 2 394
Havi: 5 372
Össz.: 576 012

Látogatottság növelés
Oldal: Müller Péter: Isten bohócai 6.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »