Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Vádemelési javaslat a devecseri gyermekhalál ügyében

 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta a nyomozást a 2,5 éves devecseri kisfiú tavaly bekövetkezett halála ügyében.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Vádemelési javaslattal él a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a tavaly februárban elhunyt devecseri kisfiú ügyében.

A 2,5 éves gyermeket 2011.02.02-án szülei fejsérüléssel vitték orvoshoz, ahonnan az eszméletlen kisfiút mentőhelikopter szállította a győri megyei kórházba. A megkérdezett apa – akivel kisfia kettesben volt otthon a baleset idején – többféle magyarázatot is előadott a sérülés keletkezési körülményeire vonatkozóan, így a rendőrség nyomozást rendelt el.

Ennek keretében – számos tanú meghallgatásán túlmenően - az édesapa hazugságvizsgálatára is sor került, amely alapján egyértelművé vált a férfi sérülés keletkezésében játszott szerepe. Az apuka ezt ugyan elismerte, de a szándékosságot a nyomozás végéig tagadta.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán halált okozó súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyó eljárásba – a sérülés keletkezési mechanizmusának megállapítása céljából - igazságügyi orvosszakértő bevonása vált szükségessé. A nyomozás során felmerülő újabb kérdések tisztázása miatt négy szakvéleményt dolgozott fel a nyomozó hatóság, amelyek alapján az eljárást lezárják, s az ügyet vádemelési javaslattal továbbítják az ügyészség felé.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 372
Heti: 499
Havi: 3 477
Össz.: 574 117

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »