Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Pályát módosít a Bon-Bon?

 

Operatőrként, fotósként debütált Török Tomi és Szolnoki Péter, az ország egyik legsikeresebb zenekarának, a Bon-Bon együttesnek tagjai. A rajongók megnyugtatására a fiúk elárulták nekünk, hogy mindösszesen csak egy klipforgatásról van szó, keresik az ország legjobb karakterét! A felhívást országosan tették közzé, mert abban bíztak, nem csak a reality showknak van létjogosultsága bemutatni a legelvetemültebb média jelenségeket.

bonbon.jpg

- Először mindenki azt hitte viccelünk, amikor azt mondtam, hogy fiatal egyetemisták között castingolunk- árulta el nekünk Török Tamás a zenekar egyik frontembere.

- Petivel fogadtunk, hogy nem csak a Való Világnak sikerül kifognia ezeket az igazi gyöngyszemeket, hanem nekünk is, úgyhogy mindenkit arra buzdítottunk, jelentkezzen nálunk, hogy bekerülhessen a legújabb klipünkbe.

- A klip zenéje egyébként igazi fricska, mely kicsit sem ferde tükröt próbál mutatni a kereskedelmi televíziók valóság show-inak, hogy mekkora felháborodás lesz belőle, az még várat magára!- árulta el mosolyogva a zenész.

Forrás: Szabó Laura- Van Creative Group


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Pályát módosít a Bon-Bon?
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »