Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Zseblopás a vásárcsarnokban

 

Keresi a rendőrség azt a középkorú nőt, aki napszemüveg mögé rejtőzve károsított meg egy idős férfit a veszprémi piacon.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Egy 80 éves balatonkenesei férfi vásárolt a veszprémi vásárcsarnokban 2012. március 9-én a délutáni órákban. Miközben az eladóval éppen az üzletet beszélte le, egy 40 év körüli, fekete napszemüveget viselő nő  lépett oda hozzá és zsebéből kiemelte a pénztárcáját, amelyben 5000 forintja és személyes irati voltak. A nő ezt követően sietve eltávozott a helyszínről, felkutatása jelenleg is folyamatban van.

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy vásárlásaik során pénztárcájukat lehetőleg mindig olyan helyen tartsák – pl. zárható belső zsebben - ahol illetéktelen személy nem férhet hozzá, illetve értékeikre az árukiválasztás során is fokozott figyelmet fordítsanak.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)Ingyen akartak szépülni a lányok

 

Kozmetikai termékek lopása közben értek tetten két fiatal lányt egy veszprémi hipermarketben.

Veszprém egyik városszéli hipermarketjéből érkezett bejelentés a rendőrkapitányság ügyeletére, hogy lopáson értek tetten kettő 16 év körüli lányt, akiket a helyszínen visszatartanak. A bejelentést követően a rendőrjárőr a helyszínen megállapította, hogy két szentgáli illetőségű fiatal nő akart fizetés nélkül 25.592.-Ft értékben kozmetikai termékeket kivinni az üzletből, azonban cselekményüket a biztonsági őrök észlelték ezért az áruház kijáratánál őket feltartóztatták és később a kiérkező rendőröknek átadták.

A tetten ért tolvajokkal szemben a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le a nyomozást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat
<