Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Biciklivel mentek lopni

Kerékpárjuk és a riasztóberendezés buktatta le azt a három dabronyi fiatalembert, akik 2012. március 15-én törtek be a dákai reptér hangárjába.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Az épületben kiépített riasztórendszer este 8 óra körül behatolást jelzett, ezért a tulajdonos a helyszínre sietett. A hangárhoz közelítve látta, hogy az ajtót felfeszítették, a fűben pedig három bicikli hevert. Rögtön értesítette a Pápai Rendőrkapitányságot. Elsőként Varga Csaba r. törzsőrmester és Adamik Balázs r. őrmester érkezett meg, akik az időközben hozzájuk csatlakozó Laczkó Attila r. törzszászlóssal, Németh Zoltán r. őrmesterrel és Laczóné Zsirmon Tünde r. őrmesterrel átvizsgálták a helyiséget. Az előlük rejtőzködő férfiakra az ott tárolt autók között bukkantak rá.

Elfogásukat követően a betörők részletes beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy pénzre volt szükségük, ezért indultak el lopni. A hangárhoz kerékpárral érkeztek, majd először a falat kezdték bontani, de nem jártak sikerrel, így a vasajtót feszítették fel. Lámpa híján telefonnal világítottak és színes fém után kutattak. Mielőtt bármit is zsákmányolhattak volna egy autó fénye zavarta meg őket. Ekkor már sejtették, hogy bajban vannak, ezért egy kocsi mögött bújtak meg.

Az elkövetőket a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, majd a bíróság házi őrizetüket rendelte el. Ellenük lopás vétsége miatt folyik az eljárás. 

(Pápai Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 372
Heti: 499
Havi: 3 477
Össz.: 574 117

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »