Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Szabó Győző kiadta a mérgét


Dr. Young csodamódszerével méregtelenítenek a sztárokIsmét hazánkba látogatott a neves sejtbiológus Dr. Robert Young. A világszerte elismert táplálkozáskutató lúgosító módszerének számos külföldi sztár mellett több magyar híresség is lelkes követője lett, akik közül Szabó Győző és Zoltán Erika személyesen is találkozhatott a tudóssal.

lug.jpg

Arnold Schwarzenegger, Pierce Brosnan, Kirstie Alley, hogy csak néhány nevet említsünk a külföldi sztárok népes táborából, akik rájöttek, az egészséges életmód kulcsa a lúgosítás.


Dr. Robert Young táplálkozás-szakértő, több mint 25 éve kutat a helyes életmód témakörében.  Vizsgálatai során rájött, mennyire fontos a test pH-egyensúlyának fenntartása. Az általa megalkotott kúra abban segít, hogy a lúgosítás módszerével helyreállítsuk testünk egészséges egyensúlyát, és megelőzzük a kialakuló káros, savas folyamatokat. Ezáltal elősegítve az egészség és fittség megőrzését, továbbá a fogyást. 


Szabó Győző életében is jelentős változást hozott Dr. Young módszere.


A Valami Amerika második részének forgatása alatt ismerkedtem meg a lúgosítás jótékony hatásaival. Nagyon sokat segített abban az időben a kúra, nem is tudom, hogy enélkül hogy bírtam volna a 10-12 órás forgatási napokat. Olyannyira függő lettem, hogy ha elfogyott a készítmény, rögtön hívtam a „dealeremet” egy újabb adagért.” – mesélte viccelődve Győző, aki nagyon örül annak, hogy mostantól már a hagyományos kiskereskedelemben is hozzájuthat a hazánkban gyártott csodaszerhez.


Zoltán Erika számára szintén rendkívül fontos, hogy rohanó életmódja mellett mindig kirobbanó formában legyen.


„Bizony 40 év fölött nem ritka, ha itt-ott fáj. Ilyenkor az ember már tudatosabban odafigyel magára. Én kétszer is végigcsináltam a lúgosító kúrát. A zöld színű italt a családom viccesen csak mocsári lének hívta. Amellett, hogy nagyon büszke voltam magamra, amiért, napi 3-4 liter folyadékot megittam, rendkívül jól éreztem magam. Kevesebb alvással, sokkal több energiám volt, mint korábban. Kirobbanó formába kerültem, ezért nem is kérdés számomra, hogy a hűvösebb idő beköszöntével egy újabb kúrába kezdjek.” – árulta el lelkesen Zoltán Erika.

 

A teadélután háziasszonya Vámos Erika volt, aki Rubint Réka életmód-tanácsadót is kifaggatta az egészséges életmód praktikáiról.


Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 186
Tegnapi: 425
Heti: 995
Havi: 7 539
Össz.: 578 179

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Szabó Győző kiadta a mérgét
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »