Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőr-roma munkaértekezlet Pápán

 

A Pápai Rendőrkapitányság munkamegbeszélésre hívta 2012. március 14-én, 10 órai kezdettel az illetékességi területén működő 14 roma nemzetiségi önkormányzat vezetőit. A kapitányság nagytermében tartott rendezvényt hat önkormányzati vezető tisztelte meg jelenlétével.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Az értekezletet Szappan Csaba r. alezredes rendőrkapitány nyitotta meg. A meghívottak számára bemutatta a helyi kisebbségi összekötőt: Császárné Elek Veronika r. alezredes kiemelt megelőzési főelőadót, valamint a Pápai Rendőrkapitányság jelen levő vezetőit: Bauer Tibor r. századost, a Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály vezetőjét és Nagy Ákos r. százados bűnügyi osztályvezetőt. Kapitány úr tájékoztatta a jelen levőket arról, hogy a rendőrség és az egykori cigány kisebbségi önkormányzatok kapcsolata hosszú évekre vezethető vissza, ezen belül a Pápai Rendőrkapitányság és a cigány nemzetiség közötti együttműködés példaértékűnek tekinthető. Megjegyezte, hogy bűncselekmény elkövetése esetén a rendőrök továbbra is intézkedni fognak, az együttműködés nem azt jelenti, hogy a cigány származású elkövetők által megvalósított bűncselekmények esetén elnézőbb lesz a rendőrség. Az önkormányzati vezetők feladata az, hogy sorstársaikat a helyes irányba tereljék.

Ezt követően a roma nemzetiségi önkormányzatok vezetői mondták el tapasztalataikat a rendőrséggel való együttműködésről.

A Nagydémi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat vezetője áldozatvédelmi előadás tartását kérte a falubeli fiatal lányok számára, a Nyárádi és a Pápai Cigány Nemzetiségi Önkormányzat vezetői pedig együttműködési megállapodás készítését kezdeményezték.

A munkamegbeszélés zárásaként Császárné Elek Veronika r. alezredes ismertette a kapitányság által 2012. évre kidolgozott munkatervet.

(Pápai Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 379
Tegnapi: 384
Heti: 763
Havi: 7 307
Össz.: 577 947

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »