Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Egy lakás két betörés

 

2012. január 6-án délután bejelentés érkezett az Ajkai Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy Ajkán egy házba ablakbetörés módszerével betörés történt, illetve a ház szobáiban forgatási nyomok vannak.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A helyszínre érkezve a bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy reggel fél 6-kor ment el otthonról dolgozni és indulás előtt a lakásban minden nyílászárót bezárt. A délutáni órákban fél 3-kor ért haza, amikor a lakásba lépve észlelte, hogy az előtérben ég a villany, amit ő nem úgy hagyott, valamint a konyha ablaka be van törve. Rögtön értesítette a rendőrséget, majd a szemlét követően a rendőrökkel közösen körbejárták a lakást és ekkor látta, hogy a szobák fel vannak forgatva, a szekrényekből kiszórták a ruhákat és a lakás több helyiségében is kutattak. A házból készpénzt, élelmiszereket tulajdonítottak el.


2012. január 9-én délután a sértett ismét bejelentést tett és elmondta, hogy 9 óra körül ment haza, amikor be akart menni a lakás bejárati ajtaján és észrevette, hogy az ajtó mellett található dupla üvegezésű műanyag tokkal szerelt, hőszigetelt ablak betört és nyitott állapotban van.

A lakásba a kiérkező rendőrökkel látta, hogy a nappali helyiségben egy térkődarab van, amely a virágoskertből származik. A térkő alatt volt egy rongy, ami előtte a bejárati ajtón kívül volt elhelyezve, és lábtörlőként funkcionált. A lakásban szétnézve látta, hogy a konyhát felforgatták és észrevette, hogy a pénztárcájából készpénz hiányzik, illetve a hűtőszekrényből kb. 9 kg húst és élelmiszereket vittek el.

A gyors és alapos helyszínelésnek és adatgyűjtéseknek köszönhetően az elkövető lábbeli lenyomata alapján azonosításra került, majd gyanúsítottkénti kihallgatása során teljes körű beismerő vallomást tett mindkét betörésről.

Az elkövető kb. két hónapja Ajkán tartózkodó debreceni származású személy volt. 

Forrás:Péter Katalin sajtóreferens-Veszprém MRFK SajtószolgálatWeblap látogatottság számláló:

Mai: 415
Tegnapi: 384
Heti: 799
Havi: 7 343
Össz.: 577 983

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »