Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Elfogások, előállítások

Az elmúlt napokban 2, a Veszprémi Városi Biróság által körözött személyt is elfogtak a rendőreink.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

2012. május 3-án a déli órákban egy 34 éves pápai lakost igazoltattak a járőrök, akit a bíróság csalás miatt keresett. A rendőrök a férfit elfogtak és előállitottak.

Szintén körözött személyt fogtak el és állítottak elő a rendőrök május 4-én az éjszakai órákban Várpalota területén. A 24 éves helyi lakost a Veszprém Városi Biróság lopás miatt körözte.

 

Közlekedési balesetek

4-én két, sérüléssel járó baleset is történt a megyében.

Veszprémben május 4-én a déli órákban egy 59 éves kápolnásnyéki lakos személygépkocsijával balra kanyarodott. Ennek során - a tele zöld jelzés ellenére - nem biztosított elsőbbséget a vele szemben közlekedő, 74 éves veszprémi lakos által vezetett személygépkocsinak. Az ütközés következtében a vétlen gépkocsi vezetője súlyos, míg utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az anyagi kár közel 1 millió forint.

Május 4-én a déli órákban Pápateszér és Csót között egy 5o éves ravazdi lakos kisteherautójával közlekedett. Ennek során egy előtte szabályosan közlekedő jármű előzésébe kezdett, azonban egy bukkanó miatt nem a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsit nem észlelte. A két jármű frontálisan ütközött, de szerencsére csak könnyű sérülés történt. A vétlen gépkocsi 27 éves vezetőjét, egy gannai asszonyt kórházba szállítottak.

                                                                                                                                                            

Lopások

Ismeretlen tettesek használták ki annak a berhidai lakosnak a figyelmetlenségét, aki május 4-én a déli órákban egy veszprémi használt ruházati üzletben akart vásárolni. A nézelődés közben ugyanis a vállán elhelyezett táskájából eltulajdonították pénztárcáját, közel 3o ezer forint kárt okoztak a vevőnek.

Szintén figyelmetlen volt az a lovászpatonai lakos, aki május 1-én a délutáni órákban rokonait látogatta meg és a ház előtt hagyta kerékpárját, rajta táskájával és abban pénztárcájával. 1o-15 perccel később visszatért, de addigra a táskájából eltűnt a pénztárcájára, pénze és iratai. Az ismeretlen tettes ellen megindult az eljárás.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 619
Tegnapi: 412
Heti: 2 419
Havi: 5 397
Össz.: 576 037

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »